+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Java ontwikkelaar - Cloud Based - Full Stack Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Java Ontwikkelaar in de omgeving van Hengelo? Ik ben momenteel op zoek naar getalenteerde Java Ontwikkelaars voor een groeiend bedrijf met zo'n 15 medewerkers. Dit bedrijf heeft een compact ontwikkelteam van vier ontwikkelaars en is van plan de komende jaren flink uit te breiden.

Deze organisatie is gespecialiseerd in het ontwikkelen van softwareoplossingen om werkprocessen te versnellen, met een sterke focus op betalingen, logistiek en administratie. Ze staan bekend om hun toewijding aan veilige, cloudbased en gebruiksvriendelijke software.

Je zult betrokken zijn bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen met een focus op Java en gerelateerde technologieën zoals Spring, Boot, Docker, en React. Het doel is om innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties te creëren die voldoen aan de eisen van klanten.

Er wordt van je verwacht dat je zowel aan de frontend als de backend werkt, waarbij je gebruikmaakt van jouw expertise in zowel de gebruikersinterface als de serverkant van applicaties. Hierbij zul je bijvoorbeeld werken aan functionaliteiten, database-interacties en de algemene gebruikerservaring.


Gevraagd profiel:

Als Java Ontwikkelaar bij dit bedrijf speel je een cruciale rol in het ontwikkelproces. We zoeken naar ontwikkelaars met minimaal 1 jaar ervaring binnen Java, bij voorkeur met fullstack ervaring. Hoewel een hbo-diploma een pre is, is het niet verplicht; de nadruk ligt voornamelijk op je vaardigheden en ervaring.


Arbeidsvoorwaarden:

Dit bedrijf biedt een inspirerende en stimulerende werkomgeving, waar je de vrijheid hebt om je creativiteit te ontplooien en bij te dragen aan boeiende projecten. Het salaris varieert tussen € 3000 en € 5000, afhankelijk van je ervaring en vaardigheden. Daarnaast zijn er uitstekende arbeidsvoorwaarden en groeimogelijkheden beschikbaar.

Als jij enthousiast bent over het idee om deel uit te maken van dit groeiende team en bij te dragen aan hoogwaardige softwareoplossingen, stuur een mail naar mij via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in