+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

In-house Junior Ethical Hacker Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.200 p/m

Vacature in het kort

Voor een speciale club in Ethical Hacking zoeken we nieuwe teamleden. Dit team heeft veel ervaring en helpt veel verschillende bedrijven. Ze gebruiken speciale tools en werken met mensen die graag nieuwe dingen leren. Je gaat werken aan het beveiligen van systemen en het vinden van zwakke plekken. Je krijgt ook tijd om zelf meer te leren. Het team is heel hecht en werkt vaak samen, ook buiten het werk. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Voor de eliteclub binnen het domein van Ethical Hacking/Penetratietesten wordt momenteel gezocht naar versterking voor het Pentest-team. Met meer dan 100 jaar aan gecombineerde ervaring in pentesten heeft dit bedrijf al meer dan 100 organisaties ondersteund. De diensten omvatten onder andere: red teaming, penetratietesten, malware-analyse en beveiligingsadvies, vooral gericht op bedrijven die behoefte hebben aan monitoring en detectie.

Het team bestaat uit 45 toegewijde medewerkers, verdeeld over 4 technische teams. Elk team wordt geleid door een pentesting-manager, wat zorgt voor gerichte begeleiding en de mogelijkheid om kennis op te doen.
Belangrijke tools voor de pentesters hier zijn onder andere Burp Suite Pro, VMWare Fusion, Slack en Microsoft Office. Ze geloven in het potentieel van creatieve denkers met een goed ontwikkelde hacker-mindset, ongeacht standaard diploma's of certificeringen.

Als Penetratietester ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van penetratietesten op verschillende doelen, waaronder interne netwerken, kiosken/geldautomaten/POS-machines, web- en mobiele applicaties.
Je zult ook deelnemen aan Red Teaming opdrachten. In situaties zonder initial foothold, voer je slimme phishing-aanvallen uit om toegang te verkrijgen.

Je moet in staat zijn om broncode te lezen en security code-reviews uit te voeren op medior-niveau, aangezien de penetratietesten hoofdzakelijk whitebox zijn.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor communicatie met teamgenoten en klanten, en voor het halen van deadlines, zoals het tijdig opleveren van rapporten.

Belangrijke vereisten zijn diepgaande kennis van aanvalstechnieken en verdedigingsmechanismen, bekendheid met penetratietesttools en het vermogen om snel te leren en aan te passen aan nieuwe technologieën.
Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de beveiliging van haar klanten en het identificeren van kwetsbaarheden voordat kwaadwillende actoren deze kunnen misbruiken. Daarnaast krijg je 5 weken per jaar voor eigen studie/research/persoonlijk budget.

Sollicitatieprocedure:

Kennismakingsgesprek:Tijdens dit eerste gesprek stellen we elkaar voor en bespreken we jouw achtergrond, interesses en motivatie.

Technische test webapplicatie: Je neemt deel aan een technische test waarbij je vaardigheden op het gebied van webapplicaties worden getest.

Tweede gesprek met de manager Penetratietesting en een technisch teamlid: Hier bespreken we je bevindingen tijdens de test, hoe je tot deze conclusies bent gekomen en het belang van effectieve rapportage.


Gevraagd profiel:
  • Opleidingsniveau is niet doorslaggevend; we willen zien wat je kunt.
  • Relevante werkervaring op het gebied van Pentesting van 0 tot 2 jaar.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een echte teamspeler.
  • Een achtergrond in softwareontwikkeling is een pluspunt, omdat dit helpt bij het lezen van codes.
  • Aangevuld met certificaten zoals GPEN, OSCP, OSCE, of de bereidheid om deze te behalen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Arbeidsvoorwaarden:
  • Uitgebreid verlofpakket met 27 dagen vakantie per jaar.
  • Salaris voor junior tussen €3200 en €4200 bruto per maand op basis van 40 uur.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om regelmatig vanuit huis te werken (gemiddeld 1 à 2 keer per week op kantoor).
  • Moderne laptop en smartphone voor efficiënt werken.
  • Leuke bedrijfsuitjes om te ontspannen met collega's.
  • Hecht team van gezellige collega's die samen met jou willen groeien.

Bij interesse, Neem voor meer info contact op met Mika via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 06 18 96 37 45.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in