user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior medewerker Servicedesk IT

ICT Servicedesk Medewerker
Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Junior medewerker Servicedesk IT
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Ministerie

Functieomschrijving
Service verlenen is echt jouw ding. Aan de telefoon ben jij het eerste aanspreekpunt en dus ‘het luisterend oor’ voor elke binnenkomende vraag of klacht. Je luistert, adviseert en verwijst eventueel door naar de juiste partij. Als junior medewerker van de Servicedesk IT lever jij telefonische support en ken je je weg in het IT-veld van het Openbaar Ministerie.

Je staat collega’s van het Openbaar Ministerie, die verspreid over het hele land werken, te woord. Om tot de kern van een issue te komen, vraag jij goed door. Het doorzetten, bewaken en afmelden van incidenten is ook jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ondersteun je een groot aantal applicaties, devices en systemen, zowel maatwerk als standaard. Samen met je collega’s zet jij je in om een incident al tijdens het eerste klantcontact zo goed mogelijk op te lossen.

Werken bij het Openbaar Ministerie is nooit saai. De zaken draaien de hele dag door. Als een officier van justitie vastloopt in het systeem en niet meer bij belangrijke stukken kan, dan is jouw hulp hard nodig. Jij en je collega’s werken nauw samen en draaien in verschillende diensten. De Servicedesk IT is zeven dagen per week van 7.30 tot 22.00 uur bereikbaar, met in de toekomst een mogelijke uitbreiding naar een 24/7-bereikbaarheid. Omdat wij waarde hechten aan de balans tussen werk en privé wordt het rooster tijdig en in overleg met jou vormgegeven.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde IT-opleiding op minimaal mbo-niveau of ruime ervaring met klantcontact.
 • Je beschikt over goede kennis van MS Windows- en Office-pakketten. Kennis van ITIL Foundation en ervaring met registratiesystemen ter ondersteuning van de ITIL-processen is een pre.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
 • Je bent goed in telefonische communicatie: luisteren, doorvragen, terugkoppelen en samenvatten.
 • Je bent proactief, klant- en samenwerkingsgericht, flexibel, en je pakt het eigenaarschap.
 • Je doet alles voor en met een glimlach. Ondersteunen, helpen en service verlenen zit in je bloed.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.123 - € 3.013 p/m

Salarisniveau: schaal 7
Salarisomschrijving: Afhankelijk van opleiding, werkervaring en kennis, geschiedt de inschaling in aanloopschaal 06 of functionele schaal 07 BBRA 1984 (minimaal € 2.123,56 en maximaal € 3.013,89 bruto bij een 36-urige werkweek).
Maandsalaris: Min €2.312 – Max. €3.013 (bruto)
Dienstverband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

lees meer

Overige info Bijzonderheden
Het gaat om een proeftijdaanstelling voor de duur van maximaal twee jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
Gedurende het hele jaar zijn wij op zoek naar medewerkers voor de regio Noord- Holland, Zuid-Holland, Noord- en Oost-Nederland, Midden-Nederland en Zeeland-Brabant-Limburg.

Solliciteren
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Ministerie nodigt je uit te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier, door te klikken op de solliciteerbutton. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Een ieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

lees meer

Contactpersoon afdeling HR/Werving & Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht