+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior business intelligenceontwikkelaar Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Politie

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Politie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.908 - € 5.645 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Ben je goed met data en hou je van nieuwe dingen proberen? Dan is deze baan iets voor jou. Je gaat werken met informatie om de Politieacademie te helpen. Je maakt rapporten en zorgt dat iedereen de juiste informatie heeft. Ook help je met problemen oplossen en zorg je dat alles goed werkt. Je werkt in een team, soms op kantoor en soms thuis. Je komt bij een plek waar ze veel waarde hechten aan leren en samenwerken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

senior business intelligenceontwikkelaar

Ben je innovatief en zijn termen als datawarehousing, big data, architectuur en Agile werken jou niet onbekend? Lees dan gauw verder, want het Cluster Business Intelligence en Kwaliteit van de Politieacademie zoekt een senior business intelligenceontwikkelaar die de business intelligenceproducten van de Politieacademie onderhoudt en vernieuwt.

Wat ga je doen?
Jouw primaire taak als senior business intelligenceontwikkelaar is om maximaal rendement uit informatie en techniek te halen, wat leidt tot op de bedrijfsvoering afgestemde BI-producten en innovatief gebruik van aanwezige data, informatie en kennis. De Politieacademie kan hierdoor beter inspelen op de steeds verder toenemende vraag naar informatie. Je hebt de kennis om informatieproducten te maken met gebruik van beschikbare bronnen en voorzieningen. Je maakt informatieproducten op basis van gedegen ontwerp.

Jij maakt informatie betekenisvol en kan dit visualiseren. Als onderdeel van het Cluster Business Intelligence & Kwaliteit (BI&K) speel je in op actuele situaties en geef je advies over de gebruiksmogelijkheden en validiteit van de data. Samen met je collega’s van de Politieacademie en het Politiedienstencentrum ontwikkel je informatieproducten ten behoeve van inzicht, sturing en verantwoording. Je filtert cruciale informatie uit de verschillende systemen, die je met jouw rapportages en instructies toegankelijk maakt voor de Politieacademie en het management van de politie.

Je zorgt voor een belangrijke verbinding tussen ICT en de operatie door:
  • informatieproducten in (op dit moment) Cognos Analytics te ontwikkelen en de werking en functionaliteit ervan duidelijk te communiceren met het team;
  • gebruikersondersteuning te bieden;
  • ad hoc informatieverzoeken snel en efficiënt af te handelen, waarbij je ook ondersteuning biedt aan grote projecten;
  • productgebruik en gegevenskwaliteit goed te monitoren en waar nodig de juiste maatregelen te treffen;
  • beheersmatige werkzaamheden uit te voeren waaronder het verhogen van de datakwaliteit.
Waar ga je werken?
De Politieacademie is het opleidings- en kenniscentrum voor de Nederlandse politie waar competentiegericht onderwijs, kennis en het politiewerkveld samenkomen. De Politieacademie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verzorgen van het politieonderwijs (inclusief examinering) gericht op de startende beroepsbeoefenaar en zijn/haar definitieve toelating tot een uitvoerende functie in de politiepraktijk.

Je komt te werken bij Cluster Business Intelligence & Kwaliteit (BI&K) van de staf, waar onderwijsbedrijfsvoering centraal staat. Vanuit BI&K werk je samen met vele spelers binnen de staf en daarbuiten. Je bent onderdeel van een klein, gemotiveerd en gespecialiseerd team, maar je werkt samen met een groter netwerk om je resultaten te behalen. Wij werken zowel op kantoor als vanuit huis.

Gevraagd

Wie ben jij?
Je bent iemand die goed kan inschatten wat de technische en/of functionele gevolgen zijn van gekozen oplossingen voor de bedrijfsvoering. Samenwerken, maar ook zelfstandig werken gaat je goed af. Je kunt goed analytisch en abstract denken. Daarbij stel je prioriteiten en ben je communicatief vaardig, zowel in de gesprekken met je directe collega’s als met de gebruikers van de informatieproducten. Je herkent en onderzoekt de wensen van de klant samen met het team. Je snapt hoe de informatieproducten de bedrijfsvoeringprocessen kunnen verbeteren en levert werk van hoge kwaliteit. Ook ben je in staat om de vraag aan informatie en de realisatie van informatieproducten vorm te geven en te coördineren.

We zoeken een innovatieve collega die verbindt, overtuigt, motiveert en coacht. Je pakt zaken snel op, schakelt gemakkelijk, stelt de juiste prioriteiten en je weet precies wie en wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Je bent een senior BI ontwikkelaar die altijd op zoek is naar nieuwe toepassingen of methoden om de (onderwijs-)bedrijfsvoeringsprocessen te ondersteunen en informatieproducten te verbeteren.

Daarnaast vragen we om:
  • een hbo-diploma (bachelor);
  • ervaring als senior BI-specialist;
  • ervaring met BI-toepassingsgebieden en oplossingen als het gaat om informatieanalyse en reporting;
  • kennis van SQL en Cognos Analytics;
  • kennis van bedrijfsvoeringprocessen, bij voorkeur op het gebied van onderwijs.


Aanbod

Wat wij bieden
De standplaats is Apeldoorn. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
  • een bruto maandsalaris van minimaal € 3.908,- en maximaal € 5.645,- (schaal 11 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist C.

Interesse?
Bel of mail met Edward Sleurink, coördinator Business Intelligence en Kwaliteit (06 - 12 30 62 86, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) als je meer informatie over de functie wilt hebben.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Werving & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 6 mei 2024 via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat verder belangrijk is
  • Een betrouwbaarheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in