Vacature Data enthousiasten gezocht voor toffe traineeship! - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je kan worden opgeleid als Fullstack of Backend Software Engineer/Developer waarbij je gaat leren werken met o.a. Python, Matlab, Java, Javascript, HTML, CSS en/of C#. Op basis van jouw interesses en profiel wordt het ideale traject samengesteld. Je zal je kennis uiteindelijk inzetten op te werken aan toffe Apps en webapplicaties.

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde master opleiding;
- Je hebt kennis van een programmeertaal;
- Je bent gemotiveerd, communicatief vaardig en beschikt over zelfreflectie;
- Je bent nooit uitgeleerd en durft je mening te geven;
- Je hebt maximaal 2 jaar geleden je master afgerond;
- Je hebt affiniteit met software ontwikkeling;
- Je staat open om te werken binnen de financiële sector;
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. (only dutch speaking candidates) 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Het salaris van deze traineeship ligt boven gemiddeld en daarnaast bieden ze je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding of waar nodig een lease auto. 

Interesse? Neem gerust contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een leuke opdrachtgever in Amsterdam ben ik zoekende naar Data enthousiasten die zich willen doorontwikkelen richting Software Engineering. Het toffe aan deze traineeship is dat ze boven het gemiddelde betalen voor een traineeship, namelijk €2.750,- per maand! Ze starten elk kwartaal met een groep van 4 tot 8 kandidaten. Je kunt er ook voor kiezen om op een moment naar keuze in te stromen. Je zal hierin worden opgeleid door een vooraanstaande organisatie met zeer goede begeleiders. Je begint met een traineeship van een jaar waarbij je geleerde kennis direct kan inzetten bij de klanten van deze organisatie. Dit is voornamelijk binnen de financiële sector.

Fun Fact: De afgelopen 10 jaar zijn 80% van de kandidaten nog steeds werkzaam bij de organisatie waar ze hun traineeship begonnen.

Daarnaast is er ruimte voor veel ontspanning en plezier, het is namelijk jouw opstap naar het echte werk en dit moet natuurlijk wel leuk zijn! Zo organiseren ze regelmatig bootcamps waar je als team aan deel kan nemen. Aan het begin van je traineeship ga je met de hele groep op een 3-daagse tour waarbij je elkaar beter leert kennen. Ze zoeken hier mensen die met frisse ogen naar de status quo kijken en deze ook durven te veranderen. Je komt dus bij gerenommeerde grote bedrijven te werken waarbij binnen een start-up vibe. Dit maakt het vernieuwend en uitdagend, ze zoeken dus ook mensen die communicatief vaardig zijn en voor zichzelf op durven te komen. Daarnaast hangt er een cultuur van ‘niet lullen maar poetsen’. Inzet wordt dus gewaardeerd met een gezonde dosis eigen initiatief.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Specialist in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam