+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Allround Systeembeheerder met 13e maand! Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken aan belangrijke applicaties die echt iets betekenen voor de maatschappij? Als Systeembeheerder speel je een grote rol in het zorgen voor goede kwaliteit. Je komt te werken bij een bedrijf dat zelf software maakt voor zorginstellingen. Ze zijn een goede werkgever die jouw groei belangrijk vindt. Je krijgt de kans om nieuwe dingen te leren en de nieuwste technologieën te gebruiken. Ook kun je deels vanuit huis werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je geïnteresseerd in het dagelijks bijdragen aan applicaties die een echte impact hebben op de samenleving? Als Systeembeheerder speel jij een cruciale rol bij het waarborgen van optimale kwaliteit. Als dit klinkt als jouw ideale baan, dan is deze vacature op maat gemaakt voor jou.

Wij zijn momenteel op zoek naar een Systeembeheerder met uitgebreide kennis van Cloud, VPN, Netwerken, Switches en Servers voor een Zorginstelling in de omgeving Deventer. Onze klant ontwikkelt zelf applicaties die zorginstellingen in staat stellen om op efficiënte en effectieve wijze diverse schakels binnen hun keten te beheren en te optimaliseren.

Dit bedrijf heeft een uitstekende reputatie als werkgever, waar persoonlijke groei wordt gestimuleerd en waar een gezonde balans tussen werk en privé wordt gewaardeerd. Als werknemer krijg je hier de erkenning die je verdient, en je hebt toegang tot de technologische vooruitgang die je zoekt. Bovendien kun je rekenen op flexibiliteit, aangezien je je eigen agenda kunt beheren en de mogelijkheid hebt om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Het team waarin je terecht zult komen bestaat momenteel uit 5 systeembeheerders en 5 servicedesk medewerkers. Je toekomstige collega's zijn ervaren als het gaat om het beheren en succesvol uitvoeren van verschillende migraties. Ze zijn gedreven, analytisch ingesteld en voortdurend gericht op het verbeteren van processen.

Heb je reeds ervaring in het onderhouden van Microsoft-systemen en servers? Dan beschik je over een stevige basis om op voort te bouwen en met enthousiasme je weg te vinden in dit team. Maar dat is niet alles! Bij onze klant krijg je eveneens de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in je rol.


Gevraagd profiel:

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je onder andere:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van en ervaring met onder andere: Cloud, Migraties, Servers, VPN, en Office 365;
  • Het is mooi meegenomen is als je certificaten op dit gebied hebt;
  • Je kunt klanten goed inlichten op diverse niveaus;
  • Je bent analytisch sterk en communicatief vaardig.
Arbeidsvoorwaarden:

Je komt te werken voor een flexibele, informele, open-minded organisatie waar veel ruimte is om je eigen plan te trekken.
Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring, maar reikt tot 5000 euro bruto op fulltime dienstverband.

Daarnaast krijg je 13e maand of variabele winstbeloning (je mag zelf kiezen), worden reiskosten vergoed, krijg je opleidingsmogelijkheden, mobiel + laptop van de zaak etc.

Al met al een prima arbeidsvoorwaardelijk pakket waar je ook nog in kunt groeien.

Heb jij interesse in deze mooie functie?
Dan ontvang ik graag je sollicitatie inclusief CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor vragen Neem voor meer info contact op met 06-38627346.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in