Vacature Mobile Developer voor hoogstaande apps gezocht - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In jouw functie ga je aan de slag aan diverse Mobile apps, voor zowel iOS als Android. Bij de ontwikkeling heb je het gehele proces in handen, zo houd je je onder andere bezig met het ontwikkelen van prototypes en het valideren van de apps. Je gaat uiteraard ook over de implementatie bij de klant, de nazorg en de support nadat jouw app is uitgerold en in gebruik genomen is door de gebruikers. Kortom, jij krijgt de volledige autonomie over de apps die je ontwikkelt. Je werkt hiervoor uiteraard wel samen met zeer kundige en ervaren collega's, je werkt zowel samen met hen op projecten, als dat jullie zij-aan-zij aan projecten werken en van elkaars expertise gebruik kunnen maken. 

Ben jij op zoek naar een werkgever waar je je met diverse en invloedrijke projecten bezig mag houden? Waar je veel zelfstandigheid krijgt, maar ook gedegen kennis om je heen hebt? Waar je bij een Award-winning organisatie komt te werken en waar je met nieuwe technieken en technologieën komt te werken? Solliciteer dan nu!

lees meer

Functie-eisen -Je hebt minimaal een hbo diploma in relevante richting;
-Je hebt ervaring met onder andere Swift, iOS, Java, Kotlin, Git en/of MySQL;
-Je hebt meer dan 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
-Je kan verschillende applicaties of projecten aantonen;
-Je hebt een hele goede kennis van User Interface.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Deze Awardwinning organisatie is op zoek naar een Mobile Developer. Deze organisatie heeft vele grote partners over de hele wereld, zo kun je komen te werken voor diverse sportbonden en voor grote festivals. Deze organisatie heeft bijvoorbeeld producten voor grote festivals ontwikkeld, waarmee gemakkelijk contactloos kon worden betaald. Voor sommige projecten werken zij ook samen met andere partijen, dit maakt dat je functie nog breder wordt en je nog meer kennis en kunde om je heen kan verzamelen en mensen ontmoet waar je mee kunt sparren. Daarnaast krijg je hier de mogelijkheid te werken met nieuwe technieken en producten, zo kun je denken aan werken aan IoT, BI, ERP, SaaS en Open Source Software. De apps die bij deze organisatie gemaakt worden, kent duizenden gebruikers, zo is een huidige app van hen in gebruik door meer dan 100.000 gebruikers per dag. Wil jij ook apps ontwikkelen met zo'n impact? Lees dan snel verder.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een ontzettend mooie en dynamische functie bij deze organisatie, waar jij veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er is veel kennis en kunde in huis en je gaat gebruik maken van de nieuwste technologieën, doordat jouw collega's erg ervaren zijn, kunnen jullie veel van elkaar leren. Uiteraard word je ook goed beloond voor jouw werkzaamheden, zo krijg je onder andere een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met bijpassend salaris.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Denise Zwarts.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam