Vacature MS Business Intelligence Consultant en reizen naar Azië?

Vacature Den Haag

Business Intelligence Consultant
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als fullstack BI Developer ben je verantwoordelijk voor alle BI vraagstukken bij hun klanten. Je werkt nauw samen met de business en andere ontwikkelaars. Je gaat doorlooptijden van processen verkorten, processen optimaliseren en automatiseren door middel van BI. Hierbij is het van belang dat je ruime kennis hebt van zowel de back-end van BI (datawarehousing en ETL) als de front-end (requirementsanalyses en dashboarding). Er wordt veel gebruik gemaakt van de Microsoft BI Stack (SSIS, SSAS, SSRS, PowerBI) en andere nieuwste technieken. Een paar keer per jaar reis je naar Azië om nieuwe projecten uit te rollen of langs te gaan bij bestaande klanten. Natuurlijk is er dan ook nog tijd over voor wat sightseeing!

lees meer

Functie-eisen – Minimaal HBO/WO afgerond;
– Enkele jaren ervaring als Fullstack BI Specialist binnen Microsoft;
– Bereid om internationaal te reizen;
– Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
– Ervaring in het schakelen met stakeholders;
– Pré: ervaring met C# .NET.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving De organisatie levert op internationaal niveau geïntegreerde bedrijfssystemen voor de moderetailsector. Op deze manier helpen ze retailorganisaties te voorzien van technische middelen die ze nodig hebben om leveringsketen te ondersteunen en automatiseren. Dit is nieuwe technologie in betaalbare pakketten dat weinig onderhoudt nodig heeft. Deze oplossingen zijn vaak op cloud gebaseerd en zeer complex. Hiervoor hebben ze al meerdere prijzen gewonnen. Om succesvol te zijn gebruikt de organisatie een omnichannel strategie waarbij dus de focus wordt verlengd naar een afgestemde ervaring voor de gebruiker. Dit in combinatie met cloud en een flexibele aanpak zorgt voor de continuïteit van hun klanten in de snel veranderde retailwereld.In totaal werken er zo’n 55 mensen onderverdeeld over het hoofdkantoor in Londen en het kantoor in Nederland. In totaal hebben ze zo’n 1700 klanten verdeeld over de hele wereld, veelal in Europa. Voor deze functie is het belangrijk dat jij het leuk vindt om internationaal te reizen. Dit zal bijvoorbeeld naar Singapore of Hong Kong zijn. Je komt dan in een unieke en uitdagende omgeving terecht. Veder werk je vanuit het kantoor in Nederland. Er hangt een fijne, informele sfeer binnen deze organisatie. Als je naar de buitenlandse klanten gaat is het natuurlijk wel de bedoeling dat je representatief uitziet.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goed salaris.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Je zult hier werken met nieuwe technologie in een uitdagende en snel veranderde branche. Je krijgt de kans om te reizen naar het buitenland waardoor je niet alleen prachtige plekken bezoekt maar ook veel leert in een nieuwe omgeving. Daarnaast ontvang je een goed salaris en vele extra’s.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag