Vacature BI Consultant gezocht (met exceptionele bonusregeling)!

Business AnalistBusiness Consultant
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je zal als consultant aan de slag gaan en dus veelal bij de klant op locatie zitten. De projecten zijn vaak back-end georiënteerd en daarom zijn ze op zoek naar een consultant met ervaring in Datawarehousing, OLAP, modellering, Advanced Analytics, ETL, data kwaliteit en/of data migratie. Natuurlijk is jouw kennis van rapportages en dashboarding meer dan welkom, maar de kern ligt in de back-end werkzaamheden. Het is van belang dat je een ondernemend en zelfstandig karakter hebt waarbij je met passie en plezier je werk doet. Je ben goed in het vertalen van de informatiebehoeften naar prachtige IT oplossingen. Zowel ambiteuze Junioren als Medior profielen als zware Senior profielen zijn welkom.

lees meer

Functie-eisen – HBO/ WO geschoold;
– Je hebt enkele jaren ervaring met Business Intelligence en datawarehouse projecten;
– Je bent in staat om volledig zelfstandig te opereren;
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– Je hebt humor en houdt van gezelligheid op z’n tijd.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving CareerValue ICT Recruitment.
CareerValue is een werving en selectie organisatie, gespecialiseerd in ICT functies en Software Development. Wij werken met uitstekende functioneel ingerichte databases en hebben kwaliteit en identiteit hoog in het vaandel staan.

Door ons uitgebreide netwerk en kennis van de ICT markt, zijn wij in staat om op een kwalitatieve wijze beide behoeftes bij elkaar te brengen. Wij doen dit door grondig in kaart te brengen welke competenties nodig zijn om tot een succesvol resultaat te komen. Door aandacht te hebben voor gemeenschappelijke belangen biedt CareerValue flexibiliteit en kwaliteit.

Interesse?
Indien u interesse heeft in deze vacature bij onze klant, verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze consultants op telefoonnummer 088-8833060. Verder bemiddelen wij nog voor veel meer functies in uw vakgebied.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt hier de mogelijkheid om ondernemerschap te combineren met de zekerheden van een vaste baan. Je krijgt bij deze organisatie meteen een vast contract. De voorwaarden zijn ontzettend goed, je ontvangt hier namelijk een vast salaris, ook hebben ze een prachtig bonussysteem. Je bonus kan zo oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar. Je krijgt ook een telefoon en laptop naar keuze en daarbij een vrij te besteden mobiliteitsbudget van €850 euro per maand. Gebruik je het mobiliteitsbudget niet? Dan krijg je dit bedrag bovenop je maandelijkse salaris. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen met een opleidingsbudget van €5000,- per jaar. Je krijgt 25 vakantiedagen en ze hebben ook nog een goede pensioensregeling. Tot slot ontvang je bij jouw indiensttreding ook nog een hele leuke verrassing.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Arnhem
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem