Vacature Full-stack C#.NET developer

in Beuningen (GE)

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ter uitbreiding van de organisatie is men op zoek naar een ervaren full-stack C#.NET web developer (ASP.NET) voor het verder ontwikkelen van nieuwe applicaties en het uitbreiden van de bestaande applicaties.
Je werkt nauw samen met je collega’s en samen sparren jullie over nieuwe ideeën en mogelijkheden. Je weet je goed in te leven in de behoefte van je klanten en bouwt vanuit die behoefte verder aan nieuwe functionaliteiten.
De tools en technieken die gebruikt worden voor het ontwikkelen van deze applicaties zijn C# ASP.NET, HTML5, Javascript, CSS en MYSQL.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk en denk niveau;
- Je hebt goede kennis van C# en ASP.NET;
- Je communiceert prettig;
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
- Uiteraard kennis en kunde van HTML5, CSS, MYSQL en JavaScript.
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Deze C#.NET georiënteerde organisatie bestaat ruim 10 jaar en is een zeer sterke en solide basis voor jouw toekomst. Er worden hier mooie projecten aangenomen die in teamverband worden opgepakt.De organisatie levert complete softwarepakken voor E-commerce toepassingen en werkt met diverse ERP software.Je komt te werken in een leuk team van C#.NET developers, architect en front end developers met goede technische inventiviteit. Dit is ook nodig omdat de klanten van deze organisatie veelal vooraanstaande organisaties zijn.Wegens het succes is er ruimte ontstaan in de formatie voor een nieuwe full-stack .NET developer.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Prima salaris en een uitstekende werksfeer.
Full-stack C#.NET developer
Score: 9.4
Stemmen: 40

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Beuningen (GE)