user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ASP.NET Webdeveloper gezocht

Back-end (Web)Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je gaat voornamelijk werken met ASP.NET voor het ontwikkelen van het systeem/de applicatie en met SQL Server voor de koppelingen met de database. Ook zul je regelmatig met C# werken. Ingewikkelde API's bouwen behoort tot één van jouw kerntaken. Daarnaast zijn jouw Frontend skills natuurlijk tip-top in orde.

Je komt terecht in een softwarebedrijf waar momenteel bijna 30 man werken verdeeld over meerdere Scrumteams. Ervaring met ASP.NET, C#  en SQL zijn dus het belangrijkste, hier zal de focus op liggen. Ervaring met andere Microsoft frameworks (bijvoorbeeld .NET Core of het Entity Framework) is mooi meegenomen, maar geen harde eis. Wel is het belangrijk dat je goede communicatieve skills hebt zodat je goed samen kunt werken met je collega's. Het teamgevoel is hier namelijk sterk en samenwerken staat hoog in het vaandel.

Er ligt hier dus een hele diverse functie voor de lange termijn, met technisch fantastische uitdagingen, in een team vol slimme koppen voor je klaar. Uiteraard staan hier ook nog eens hele goede arbeidsvoorwaarden tegenover en ligt er een mooi groeipad voor je klaar!

lees meer

Functie-eisen - Een afgeronde HBO/WO opleiding;
- Ruime ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties in ASP.NET en C#;
- Ervaring met SQL (Server);
- Ervaring met andere Microsoft technieken is een Pré;
- Ervaring met het bouwen van API's en het werken met grote datastromen;
- Je kunt werken met privacygevoelige informatie;
- Je bent communicatief sterk en hebt een hands-on mentaliteit;
- Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed werken.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een opdrachtgever in de omgeving van Schelluinen ben ik op zoek naar een ervaren ASP.NET Webdeveloper. Zoek jij een technische uitdaging in een bedrijf waar jij je voor langere tijd aan wil binden en waar je terecht komt in een team van hoogopgeleide software experts? Dan ben je hier aan het juiste adres!Deze organisatie bestaat al meer dan 25 jaar en is uitgegroeid tot één van de grootste spelers in haar vakgebied. Zij richten zich op het bouwen van software voor grote organisaties, die deze software gebruiken voor het managen van personeelszaken en alle financiën omtrent personeel. Hierbij kun je denken aan loon, leaseautogebruik, bonussen en meer.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
- Een goed salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
- Eindeloos veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Schelluinen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Schelluinen