user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Allround BI Consultant bij slimme IT-club mét bonusregeling!

Business AnalistBusiness Consultant
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je zal je bezighouden met de 'full lifecycle’ van Business Intelligence. Je houdt je zowel bezig met back-end als front-end BI oplossingen. Je zal gebruik maken van verschillende ETL tools als SSIS of Powercenter. Ook zal je voor het visualiseren van de data gebruik maken van bijvoorbeeld PowerBI, Qlikview, Qlik Sense en Tableau. Tevens adviseer je de business over hun bedrijfsprocessen op basis van jouw bevindingen. Door hun jarenlange ervaring en complexe vraagstukken is er genoeg technische uitdaging. Bovendien is er voldoende ruimte om uitdagingen op maat voor jou te vinden. Of je nu gespecialiseerd bent in Microsoft of Oracle, dat maakt voor deze organisatie niet uit!

Om je een beeld te geven van één van de diverse projecten:
De organisatie heeft voor een Hogeschool in Amsterdam het studentinformatie- en registratiesysteem zeer effectief verbeterd. De data in dit systeem is real time en er kan 24 uur per dag, 7 dagen per week door meer dan 30.000 studenten en 6.000 docenten in het systeem worden gekeken. Het systeem is zeer cruciaal voor de organisatie. Het systeem heeft een database-cluster, een geclusterde applicatieserverlaag en verschillende webservers. Ook zijn plug-ins met links naar landelijke voorzieningen als Studielink. De organisatie beheert de technische infrastructuur voor de organisatie waar beschikbaarheid en beveiliging belangrijke aspecten zijn. Tevens hielp de organisatie met de migratie naar een nieuwere versie.

lees meer

Functie-eisen Gevraagd profiel:
– HBO / WO afgerond;
– 2-5 jaar ervaring als BI Consultant;
– Kennis van OWB/ODI/ SQL, Oracle/ Microsoft database;
– Kennis van ETL tools als Powercenter en/of SSIS;
– Belangstelling voor Data Science-, Machine Learning- en IoT vraagstukken;
– Analytisch, proactief en een oog voor detail;
– In het bezit van een rijbewijs;
– Goed in Nederlands en Engels in woord en geschrift.
Geen harde eisen, maar mooi meegenomen:
– Kennis van overige BI Tools: PowerBI, Qlikview, Qlik Sense, Tableau;
– Kennis van Scrum, Agile werkwijze.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving CareerValue ICT Recruitment.
CareerValue is een werving en selectie organisatie, gespecialiseerd in ICT functies en Software Development. Wij werken met uitstekende functioneel ingerichte databases en hebben kwaliteit en identiteit hoog in het vaandel staan.

Door ons uitgebreide netwerk en kennis van de ICT markt, zijn wij in staat om op een kwalitatieve wijze beide behoeftes bij elkaar te brengen. Wij doen dit door grondig in kaart te brengen welke competenties nodig zijn om tot een succesvol resultaat te komen. Door aandacht te hebben voor gemeenschappelijke belangen biedt CareerValue flexibiliteit en kwaliteit.

Interesse?
Indien u interesse heeft in deze vacature bij onze klant, verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze consultants op telefoonnummer 088-8833060. Verder bemiddelen wij nog voor veel meer functies in uw vakgebied.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
– Marktconform salaris mét bonusregeling op basis van individuele bedrijfsprestatie;
– Lease auto of vervoersbudget;
– Netto onkostenvergoeding;
– Trainingen en certificeringen en doorgroeimogelijkheden;
– Goede pensioensverzekering en collectieve zorgverzekering;
– Last but not least: een leuke verrassing exclusief voor medewerkers.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem