user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Gezocht: slimme allround Applicatie Beheerder (Nijmegen)

Applicatiebeheerder
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Applicatie Beheerder ben je verantwoordelijk voor de inrichting én het beheer van diverse aangeboden webshops die welke intern worden ontwikkeld/beheerd. Voor deze klanten ben jij het eerste aanspreekpunt voor alles wat met de inrichting en de processen van de applicatie te maken heeft. Daarmee ben je niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, maar denk je ook mee over toekomstige ondersteuning en mogelijke uitdagingen die deze organisatie te wachten staan.
Verder ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de inrichting van het systeem. De markt is dynamisch te noemen dus zijn ze constant bezig om de systemen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de gevarieerde afnemers. Samen met collega's zorg je voor verduidelijking omtrent aankomende veranderingen en welke eventuele gevolgen/veranderingen deze met zich mee brengen. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de implementatie van deze oplossingen /  nieuwe functionaliteiten en te zorgen voor een perfecte klanttevredenheid en optimale werking van de applicatie!

lees meer

Functie-eisen - Minimaal een MBO diploma;
- Je hebt ervaringen met het beheren van verschillende applicaties (ERP/CRM);
- Je bent creatief en oplossingsgericht;
- Je kan zelfstandig werken en trekt aan de bel als je hulp nodig hebt;
- Je gaat samen met anderen voor resultaat en kwaliteit;
- Je hebt veel respect voor het nakomen van gemaakte afspraken;
- Je bent stressbestendig, klantgericht en sociaal en communicatief vaardig.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Deze jonge, frisse en zeer succesvolle organisatie is een specialist op het gebied van e-commerce-oplossingen, dienstverlening rondom beheer, beveiliging, onderhoud en logistiek. Ze bieden totaal pakketten aan maar ook maatwerk voor bedrijven die behoefte hebben aan strakke webapplicaties of mooie websites. Er werken hier ambitieuze mensen die niet stil zitten. Iedereen draagt op zijn of haar manier bij aan het succes van de organisatie en dat wordt ook gestimuleerd. Bijvoorbeeld door leuke incentives te verzinnen voor een mooi team resultaat.Kortom: een zeer stimulerende omgeving die je naar grote hoogtes brengt!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, salaris is afhankelijk van je ervaring, veel ruimte voor ontwikkeling, bonussen, bovengemiddelde vakantiedagen en leuke uitjes.
Gezocht: slimme allround Applicatie Beheerder (Nijmegen)
Score: 7.2
Stemmen: 30

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nijmegen