user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ruby on Rails met topvoorwaarden!

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving We zoeken voor dit mooie bedrijf mensen die vanuit een Java achtergrond de stap willen maar naar Ruby on Rails. Heb je al RoR ervaring dan is dat uiteraard prima.

Je gaat straks samen met je collega developers aan de slag om de bestaande applicatie te verbeteren en er in overleg met de overige niet IT collega's verbeteringen aanbrengen.
De klant staat hierbij steeds centraal.

Er is een mogelijkheid om in deze rol door te groeien. Mocht je in de toekomst dus meer willen doen dan alleen Ruby on Rails programmeren alleen dan is dat mogelijk.
Denk bijvoorbeeld aan een rol als teamlead of architect op termijn. 

lees meer

Functie-eisen - HBO of WO niveau
- Communicatief in het Nederlands
- Ruime ervaring met Ruby-on-Rails of Java
- Interesse in nieuwe technologie
- Tenminste beschikbaar voor 32 uur per week
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze klant is een organisatie die succesvol is in het afnemen van digitale testen voor bedrijven en overheden.De de applicaties zijn in eigen beheer gemaakt en worden tevens onderhouden door de organisatie zelf.Het bedrijf is gezond en er is veel ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast staan er regelmatig leuke uitjes op de agenda en is er veel bespreekbaar rondom jouw wensen om je werk goed te kunnen doen.Denk aan uitstekende apparatuur waarin jij zelf kunt aangeven hoe je graag werkt. Twee of drie schermen?Een dag per week vanuit huis werken? Studies volgen?Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk bij dit bedrijf.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Topvoorwaarden! Je kunt hier kiezen uit een uitstekend inkomen, eventueel met een auto van de zaak erbij. Heel veel is hier bespreekbaar en veel van jouw wensen zijn inpasbaar. Tevens bieden ze de mogelijkheid tot thuiswerken als je dat zou willen.

lees meer

Ruby on Rails met topvoorwaarden!
Score: 7.9
Stemmen: 21

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Houten