user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Gezocht: Linux DEVOPS welke toe is aan stapje hogerop!

Netwerk EngineerNetwerkbeheerderSysteembeheerder
CareerValue B.V.
 • CareerValue B.V.
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als mogelijk aanstaand technisch engineer kom je binnen deze organisatie terecht in een uitdagende en zeer dynamische (werk)omgeving. Zo wordt je een direct onderdeel van een goedlopend IT-team bestaande uit developers, systeembeheerders en security engineers welke samen met jou de eindklanten en interne collega's bedienen en ondersteunen. Verder ondersteun je in deze zelfstandige functie diverse teams ter verbetering van de gehele workflow, de oplevering van nieuwe software en de uitrol hiervan waardoor je dus te maken krijgt met divers en afwisselend werk.

Als werkzaamheden in deze functie kun je denken aan een tal van verschillende taken:
 • Zorgen voor een goede en stabiele werkomgeving;
 • Uitvoeren van grootschalige diverse (netwerk)migraties;
 • Analyseren en verhelpen van eventuele storingen en downtime;
 • Automatiseren van verschillende tools, systemen en werkplekken;
 • Beheren, tweaken en optimaliseren van de aanwezige infrastructuur;
 • Uitvoeren van major changes alsmede de implementatie hiervan.

lees meer

Functie-eisen Als technisch engineer ben je iemand met een aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Het is dan ook een eis dat je goed op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen binnen de Linux wereld alsmede moet je goed uit de voeten kunnen met het doen van netwerkonderhoud waar evenals kennis van Microsoft gewenst is. Daarnaast beschikt je bij voorkeur ook over ervaring met het automatiseren van diverse serveromgevingen en ben je in staat om zeer integer te werk te gaan.

Overige eisen aan deze functie zijn:
 • Je hebt een gedegen kennis van en ervaring met Microsoft en Linux serverbeheer;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau waar een diploma niet noodzakelijk is;
 • Je bent een échte senior in het doen van netwerkonderhoud op ISP niveau;
 • Je hebt aantoonbare kennis van switches, routers, firewalls etc;
 • Je hebt affiniteit met het ontwikkelen van nieuwe software en/of ervaring hiermee;
 • Je beschikt over uitermate goede communicatieve eigenschappen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor deze klant, welke van oorsprong bekend staat als een gezellig en (vak)specialistisch familiebedrijf, ben ik ter uitbreiding aan haar huidige dienstverlening en het bijbehorende IT-team zoekende naar een nieuwe kracht in de vorm van een ervaren systeem- en netwerkbeheerder. Deze organisatie, bestaande uit ongeveer 15 rasechte (Linux en Security) vakspecialisten, is de gedurende de jaren uitgegroeid tot een zeer volwassen en professionele IT-dienstverlener welke zich volledig richt op het doen van (remote) systeem en netwerkbeheer voor diverse grote eindklanten. Verder is deze organisatie het best te omschrijven als een zeer informeel bedrijf waarin je als aanstaand collega ook écht een stem gaat hebben. Er wordt veel aandacht besteedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling alsmede aan jouw technische skillset. Zo wordt er binnen deze organisatie gewerkt aan interessante en complexe projecten welke je samen met het gehele team op zult pakken waardoor je te maken zult gaan krijgen met diverse discplines waaronder projectmanagement, softwareontwikkeling, cyber security en uiteraard het beheren van complexe infrastructuren. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn binnen deze organisatie zeer goed / aantrekkelijk:
- Een vaste 13e maand en optionele bonusuitkering;
- Goede persoonlijke en professionele begeleiding;
- Werken met de nieuwste netwerktechnieken;
- Marktconforme vergoeding met veel vakantiedagen!

lees meer

Gezocht: Linux DEVOPS welke toe is aan stapje hogerop!
Score: 9.3
Stemmen: 36

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Wageningen