Vacature C# .Net toppers gezocht in Enschede!

Full-stack (Web)DeveloperC#
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als .Net Developer ga je onderdeel uitmaken van een hechte club IT-ers. Binnen dit team zal je mede-verantwoordelijkheid hebben voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van verschillende applicaties. De codes die je schrijft zullen van hoge kwaliteit moeten zijn dus je zal als developer echt een passie moeten hebben voor 'clean-code'. 
Omdat er veel van je verwacht wordt krijg je veel ontwikkelingsruimte, samen met je team heb je regelmatig meetings waarin je elkaar vertelt over de nieuwste technieken. Ook is er een trainingsbudget om gebruik van te maken. Dit om jou en je collega's steeds beter te maken.
 

lees meer

Functie-eisen – Je hebt HBO werk en denk niveau
– Je hebt ruime ervaring met C# .NET
– Je hebt kennis van HTML5, CSS3. JS
– Je wilt nieuwe technieken leren kennen en in de praktijk brengen
– Jij hebt bij voorkeur ervaring met ASP.Net, WebAPI, MVC en/of Bootstrap

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is al meer dan 10 jaar ontzettend succesvol in wat ze doen! Onze opdrachtgever maakt state-of-the-art toepassingen voor bekende bedrijven. Een voorbeeld van een project is een app voor een groot bedrijf in de toeristische sector. In deze applicatie kunnen reizigers contact hebben met hun gids, andere reisgenoten en kunnen ze alle informatie vinden die ze de komende dagen nodig hebben.Bij onze opdrachtgever werken op dit moment 15 ontzettend goede ontwikkelaars, maar dit aantal zal de komende tijd snel groeien. Ga jij daar deel van uitmaken?

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
C# .Net toppers gezocht in Enschede!
Score: 9.4
Stemmen: 49

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Enschede