Vacature Data Architect in energie sector

Data Architect
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Bij deze functie ben je voornamelijk bezig om conceptuele vraagstukken om te zetten, data te structureren, modelleren en de vertaalslag te maken van business naar IT.

Ze hebben al een senior waar jij mee kan sparren, echter zoeken ze nu nog een nieuwe medewerker die ook van aanpakken weet.

 
Functie-eisen - BA/BS/MS of PhD met een sterke academische achtergrond, bij voorkeur in Kunstmatige intelligentie, Wiskunde of Informatica;
- Programmeren met moderne data analyse technieken (pré);
- Volledige beheersing van de Nederlandse- en Engels(pré) taal;
- Analytisch;
- Aanpakker;
- Wetenschappelijke benadering;
- Modelleren;
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Deze relatie is gevestigd onder de rook van Schiedam. Zij zijn op zoek naar een Data architect die hun team komt versterken!Deze onderneming voorziet consumenten, bedrijven en overheden van energie en zijn onmisbaar in hun branche.Ze hebben een aantal data gerelateerde kernactiviteiten op het gebied van informatiemanagement en zoeken een medewerker die over meerdere jaren relevante praktijkervaring beschikt.Als kandidaat ben jij sterk in data structuren en ga je onder andere aan de slag met het CIM model. Hier hoef je nog geen kennis in te hebben maar dit is mooi meegenomen!Kun jij de business goed vertalen naar wat je collega's van IT moeten bouwen?Dan zoeken wij jou!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Data Architect in energie sector
Score: 8.0
Stemmen: 20

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Schiedam