user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior iOS ontwikkelaar, compleet verzorgde training en meer

Mobile Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als de nieuwe junior iOS ontwikkelaar kom je binnen een jong team te werken met gemotiveerde en enthousiaste ontwikkelars, designers en andere specialisten. Jouw taak als junior is om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties op het gebied van Objective-C. Je werkt nauw samen andere collega's en it specialisten en krijgt de mogelijkheid om mee te denken en te werken aan nieuwe concepten. Daarnaast is er voldoende vrijheid om je eigen ideeën aan te dragen met betrekking tot nieuwe functionaliteiten of andere verbeteringen. Je beheert het iOS framework en helpt mee met het opzetten en beheren van de iOS guide lines.

Via een persoonlijke leerweg krijg je onder begeleiding van een ervaren ontwikkelaar de ruimte om verder te groeien als iOS ontwikkelaar en zoveel mogelijk kennis op te doen. De organisatie zorgt er namelijk voor dat elke ontwikkelaar het maximale uit zichzelf kan halen en zorgt ervoor dat alle voorzieningen aanwezig zijn om dit te realiseren. Een functie met veel potentie en mogelijkheden voor elke starter!!!

lees meer

Functie-eisen - HBO/WO denkniveau.
- Relevante werkervaring of in vrije tijd is een dikke pré!
- Vaardig in zowel het Engels als Nederlands.
- Affiniteit met apps.
- Passie voor programmeren.
Bedrijfsomschrijving De organisatie is een zeer goede ontwikkel studio. Ze ontwikkelen mobile applicaties van een hoog niveau en zorgen voor een uitstekende ervaring voor alle eindgebruikers van de apps. Apps worden bijvoorveeld gebruikt voor Youtube diensten, casinospelen en nog veel meer! Ze hebben namelijk momenteel zo'n 175 mijoen unieke downloads van de door hen ontwikkelde apps en zijn de verschillende apps vaak terug te vinden op nummer 1 in de verschillende charts!!! De organistie bestaat nu al zo'n 6 jaar en kenmerkt zich door een stabile groei waarin software ontwikkelaars voldoende mogelijkheden hebben om verder te groeien en uitstekende begeleiding krijgen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.000 p/m
Junior iOS ontwikkelaar, compleet verzorgde training en meer
Score: 7.3
Stemmen: 13

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Haarlem