Vacature PHP Developer in technische hoogstaande omgeving

Back-end (Web)DeveloperPHP
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als software ontwikkelaar word je in deze functie verantwoordelijk voor zowel de front end van applicaties (HTML, XML, JavaScript etc.) en de backend van de systemen (PHP icm MySQL). Je ontwikkelt oplossingen op zowel het gebied van front-end als back-end, met vooral de nieuwere technologieën. Hiernaast zorg je ook voor een correcte gegevensverwerking en spar je met je collega's over de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers van de applicaties.

Gezien het een kleine organisatie betreft heb je veel inbreng in de lijn van de projecten en zie je gelijk je werk terug in het eindproduct. Je komt in een klein en hecht team te werken waar veel ruimte is voor eigen inbreng.

lees meer

Functie-eisen -Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau
-Je hebt 5+ jaar aantoonbare ervaring als PHP programmeur
-Je hebt 5+ jaar aantoonbare ervaring met SQL
-Je hebt 2+ jaar aantoonbare ervaring met Javascript;
-Je hebt ervaring met object georiënteerd programmeren

lees meer

Bedrijfsomschrijving Deze jonge en informele organisatie laat zich graag omschrijven als een applicatiebouwer die de grenzen opzoekt. Met een ambitieus en gedreven groep worden hier niet alleen goed werkende maar ook mooi ogende applicaties ontwikkeld voor een steeds groter wordende klantenkring. De gebouwde webapplicaties zijn van hoog technisch niveau en maken gebruik van de nieuwste technieken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
PHP Developer in technische hoogstaande omgeving
Score: 7.0
Stemmen: 21

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag