user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature PHP Developer gezocht voor High-tech omgeving!

Vacature Eindhoven

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

We zoeken vanwege de groei  de ontwikkelafdeling meerdere PHP developers. Je komt te werken in een hecht team van PHP developers die dagelijks met elkaar werken aan uiteenlopende producten voor de organisatie. De team genoten gaan op een sympathieke manier met elkaar om en helpen elkaar bij het werk waar mogelijk. Er heerst hier zeker geen pakken cultuur en er is veel ruimte voor ontspanning en plezier. 

We zoeken zowel starters op PHP vlak als mensen met heel veel ervaring. Ze werken er met recente frameworks en PHP technologie en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

lees meer

Functie-eisen

- HBO werk en denk niveau
- Ervaring met PHP
- Ervaring met een framework zoals Zend, Laravel etc.
- Engelstalig is mogelijk mits je de basis van het Nederlands beheerst. 
- Woonachtig in de omgeving van Eindhoven of op goed bereisbare afstand

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie heeft een landelijk netwerk met adviseurs rondom verzekeringsproducten. De manier waarop ze te werk gaan is vrij uniek te noemen en ze kunnen dankzij hun eigen netwerk en geavanceerde IT oplossingen op maat gemaakte verzekeringsproducten leveren. 

Hierdoor is het mogelijk voor bedrijven en particulieren om verzekeringen af te sluiten die 100% passen. Waar je bij een verzekeringsmaatschappij of bank een standaard product krijgt, die vaak niet goed past en waar men dan ook nog eens betaald voor zaken die niet nodig zijn, leveren ze hier via hun landelijke netwerk maatwerk aan hun klanten.

Dit kunnen ze doen omdat ze een IT ontwikkelafdeling hebben die in PHP hoogwaardige eigen applicaties maakt waarmee ze heel snel te werk kunnen gaan voor hun klanten.
Sneller dan menig bank of verzekeringsmaatschappij. 

Ze leunen heel sterk op hun IT afdeling waar meer dan 20 developers werken aan de systemen voor hun collega's. 

Van de kandidaten die hier voor een eerste kennismaking komen horen we regelmatig de verbazing terug dat men hier met zoveel hoogwaardige technologie werkt. 
 

 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De voorwaarden zijn hier erg goed. De lonen concurreren met de branche en het verloop is bij dit bedrijf heel laag omdat het een hele prettige werkgever is. Parttime werken is mogelijk en naast een goed loon is er ook een erg goed pensioen voor later. 

Interesse in deze functie?

Stuur dan je CV aan Toon Klaassen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

 


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor PHP programmeur in regio Eindhoven
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven