user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Embedded C/C++ ontwikkelaar voor projecten regio Eindhoven!

in Eindhoven

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

In deze functie ontwikkel je hoogwaardige technische oplossingen voor klanten die actief zijn in verschillende branches. Daarbij ben je betrokken bij het gehele ontwikkeltraject. Dit gaat van het ontwerp tot de uiteindelijke implementatie.Je maakt kwalitatief hoogwaardige software in een high tech omgeving waarbij je veel kunt sparren binnen de klantorganisatie en met collega's. De organisatie zoekt dan ook ontwikkelaars die creatief zijn in het ontwerpen en het bouwen van software.

Naast een goede klantrelatie is het meest belangrijke binnen de organisatie de ontwikkelaar zelf, jij dus. De mens staat centraal en ze bieden je alle mogelijkheden, van training tot brainstormsessie. Alles staat in het teken van jouw verdere ontplooiing als mens en als software ontwikkelaar.

lees meer

Functie-eisen

- Afgeronde HBO opleiding of hoger.
- Gedegen kennis van C/C++.
- Een pre is kennis en ervaring met embedded systemen zoals Linux, Android, Windows CE.
- Communicatief vaardig.
- Liefde voor het vak!!

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is actief in de technische automatisering en verzorgt de technische capaciteit voor zeer hoogwaardige technologie. Daarnaast zorgen ze ook voor een persoonlijke benadering naar de klant toe. De klanten van deze organisatie zijn voornamelijk gevestigd in de regio van Eindhoven en ze draaien voornamelijk langlopende projecten van minimaal één jaar. Hierdoor kunnen zowel ontwikkelaars als de klant zelf een goede relatie opbouwen en dit is dan ook terug te zien in de kwaliteit van de oplossingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg