user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Wisselende apps ontwikkelen als iOS/Android developer!

Vacature Zoetermeer

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie is op zoek naar een persoon die met zijn kennis en enthousiasme een toegevoegde waarde zal zijn voor het development team. Het team bestaat uit 9 develepors die stuk voor stuk een passie hebben voor mobile development en hier graag hun kennis over delen. Je gaat op meerdere projecten aan de slag en daarbij werk je zowel zelfstandig als in een team. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via training on the job en een gepersonaliseerd leerplan. Door samen te groeien in kennis en kwaliteit help je het bedrijf door te groeien. In samensprakk met het team kun je concepten aandragen voor apps en deze samen of zelfstandig ontwikkelen om je eigen topproduct op de markt te brengen.

lees meer

Functie-eisen

Wat zoeken ze?

- HBO/WO opleiding afgerond

- Minimaal 2 jaar ervaring met iOS development

- Kennis van Java/Android

- Goede kennis van Objective-C en iOS SDK

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie richt zich op het ontwikkelen van apps voor mobiel en/of tablet. Het is een organisatie die door zijn opgebouwde netwerk en kennis steeds blijft groeien.
Door het hoge kennisniveau en de steeds wisselende projecten weet de organisatie zich continue te onderscheiden. Kwaliteit en creativiteit staan hoog in het vaandel. Door dit te koppelen in een innovatieve werkstijl kunnen ze keer op keer topproducten leveren.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

2800
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris, training on the job en en leuke creatieve werkomgeving!

Interesse? mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Webdeveloper in regio Zoetermeer
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zoetermeer