line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Test Lead + veelzijdige functie + internationale omgeving!

Vacature Rotterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO, Geen ervaring vereist
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Om te beginnen; dit is echt een heel veelzijdige functie voor echte doorzetters! Je krijgt heel veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Binnen deze organisatie wordt er nog niet zoveel gedaan met betrekking tot software testing en het is aan jou om hier vorm aan te geven. Het schrijven van testplannen, het opstellen van teststrategieën, mastertestplannen opstellen, geautomatiseerd testen vorm geven; kortom het gehele testproces begeleiden! Daarnaast zul je klanten ondersteunen met hun testproces, junioren begeleiden en de directie adviseren over het test proces.

Je bent een echte aanpakker die graag de handen uit de mouw steekt en er vol voor gaat. Daarnaast vind je het leuk om junioren te begeleiden en te coachen, zodat zij volwaardige medioren worden.

Functie-eisen

> Minimaal een HBO opleiding;
> Minimaal 2 jaar ervaring als test manager/test coördinator/test lead;
> Ervaring met geautomatiseerd testen;
> Kennis van Javascript;
> In het bezig van een TMap en/of ISTQB certificaat;
> Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
> Ervaring met het begeleiden van junioren.

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is met het hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerp en ontwikkeling van diverse logistieke systemen voor diverse bedrijven in Nederland. De organisatie kenmerkt zich als informeel en momenteel werken er op de vestiging in Rotterdam 20 personen.

Binnen de organisatie moet de software test afdeling nog vorm krijgen. De basis is er, maar jij zult hier verder een bijdrage aan gaan leveren. Je zult hier een belangrijke rol in gaan spelen en een voortouw in nemen. Je wordt de enige tester, maar hebt genoeg sparringspartners. Zo zijn er veel consultants, functioneel analisten, managers en de directie die jou ondersteunen.
 

Salarisinformatie Salaris in overleg

3500 - 4700 euro

Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed! Je krijgt daarnaast veel uitdaging, veel diversiteit en veel opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Stuur dan je CV + motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Ik zie graag jouw sollicitatie tegemoet.


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Simone de Boer of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Tester in regio Rotterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Tester