user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Blockchain wizkid gezocht met oa. kennis van BTC en ETH!

in Nijmegen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Als pionier binnen het software / data team ga jij aan de slag met de grootste hype van dit moment: 'blockchain'. Je gaat hiermee aan de slag om te kijken hoe dit organisatie breed toegepast kan worden, maar ook buiten de organisatie richint klanten toe. Als developer weet je hoe je kunt omgaan met Solidity, Hyperledger, Stellar, Ripple en andere op de blockchain gerichte programmeer technieken en methoieken. Op bijvoorbeeld Ethereum kan er geprogrammeerd worden en je gaat kijken in hoeverre dit ingezet kan worden.

Naast het verkennen van en het gebruiken van deze moderne technieken ben je ook een nieuwsbron voor je team. Ook zij zullen namelijk steeds meer de focus gaan leggen om aan de blockhain revolutie mee te doen.

Het kan handig zijn om een achtergrond of ervaring te hebben als data scientist/analist. Je bent namelijk continu bezig met data, samen met je collega's.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een universitaire studie afgerond, bijvoorbeeld richting Informatica, Econometrie, Biologie;
- Je bent bezeten van de blockchain technology en wil daar graag professioneel mee aan de slag kunnen gaan;
- Je hebt ervaring met C++, R, Python, Matlab, Tableau, Solidity, Hyperlegder, Stellar, Ripple (in ieder geval een paar);
- Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;
- Je bent bereid om jezelf continu bij te scholen;
- Je bent Nederlandstalig en je beheerst daarnaast ook de Engelse taal in woord en geschrift;
- Je ademt IT en je hebt de ambitie om in deze hoek te blijven.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf heeft haar blik gericht op de toekomst met als doel IT steeds gemakkelijker en toegankelijker te maken voor de samenleving. Er werken hier slimme koppen samen om fantastische software te maken met als doel bedrijfsprocessen te versoepelen, maar ook slimmer te maken. Met meerdere vestigingen over de hele wereld is het een serieuze speler op de IT markt en dat willen ze in de toekomst graag zo houden. Daarom wordt er nu veel tijd en energie gestoken in het binnen halen van jong bloed. Kom jij een van de vele moderne tech teams ondersteunen?

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m