+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Functioneel Beheerder Zwolle Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centric

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.800 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol werk je met verschillende applicaties en klanten, waardoor geen dag hetzelfde is. Je bent belangrijk voor het goed laten werken van bestaande systemen en helpt mee aan nieuwe projecten. Je bent de schakel tussen gebruikers en de IT-afdeling. Ook ontdek je nieuwe mogelijkheden voor applicaties en zorg je dat alles goed samenwerkt. Bij ons staat jouw groei centraal, en we bieden de juiste hulp daarvoor. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Je zult werken in diverse organisaties met een breed scala aan applicaties en klanten. Als Functioneel Beheerder ben je de steunpilaar voor bestaande applicaties en draag je bij aan vernieuwingsprojecten. Bij Centric geloven we in het belang van expertise om projecten tot een succesvol einde te brengen, terwijl we dagelijks beheer overzichtelijk en efficiënt houden.

Onze opdrachten variëren van kortlopende tot langdurige projecten, waarbij we niet alleen streven naar professionele groei, maar ook naar werkplezier. Bij ons draait het om jouw ontwikkeling in dit vakgebied, en daar bieden wij de juiste ondersteuning voor!

Als Functioneel Beheerder ben jij de sleutel tot succes voor onze klanten!

  • je vormt de brug tussen de zakelijke gebruikers en de ICT-afdeling, waardoor zij hun taken effectief kunnen uitvoeren
  • bij problemen ben jij hun vertrouwde aanspreekpunt, met de ervaring en kennis om vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden, soms in samenwerking met leveranciers

Maar dat is niet alles. Jij bent ook degene die nieuwe applicatiemogelijkheden ontdekt, ze test, implementeert, en ervoor zorgt dat koppelingen met andere systemen soepel verlopen. Je vertaalt gebruikerswensen naar praktische toepassingen binnen applicaties en werkt nauw samen met collega's van diverse disciplines.

Dit maak ook jij mogelijkZonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 400 (gedetacheerderde) collega's van Centric Professional Staffing. Als partner, van ministeries, banken, verzekeraars en andere toonaangevende organisaties, zorgen wij er dagelijks voor dat complexe projecten en veeleisende vraagstukken geen obstakels zijn, maar uitdagingen die met vertrouwen tegemoet getreden worden. Of het nu gaat om kortlopende projecten die een snelle oplossing vereisen of langdurige opdrachten die zorgvuldige planning vergen.



Gevraagd

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als Functioneel beheerder waarde toe met jouw:
  • een HBO- of WO-diploma
  • minstens 4 jaar relevante werkervaring als functioneel beheerder
  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • ervaring in een van de volgende vakgebieden: HR, Financiën, CRM, ERP of Microsoft 365
  • bekendheid met Agile werkmethoden
  • certificering op het gebied van ITIL, BISL of ASL is een pre
  • kennis van Microsoft SQL is een pre
  • jouw communicatieve vaardigheden komen goed van pas, omdat je afhankelijk bent van systeembeheer voor updates, workshops geeft aan betrokken afdelingen, rapportages maakt voor het management en processen beschrijft.
Aanbod

Bij Centric bieden we een dynamische omgeving waarin je jouw vaardigheden kunt benutten voor diverse uitdagende projecten bij boeiende klanten. Hier krijg je de mogelijkheid om voortdurend bij te leren en te groeien in een omgeving die in de voorhoede staat van de nieuwste ontwikkelingen.

Daarnaast omvat deze functie:
 

  • een  salaris tot maximaal € 3800,00 per maand
  • een flexibel mobiliteitsbudget waarbij je de keuze hebt voor een leaseauto met tankpas (ook voor privégebruik), kilometervergoeding of ov
  • een persoonlijke bonus, thuiswerkvergoeding, thuiswerkplekvergoeding, loyaliteitsdagen, jubileumregeling en Resultaat-afhankelijke bonus
  • goede pensioenregeling
  • coaching on the job en individuele carrièreplanning in samenwerking met je Talent Development manager
  • uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers
  • technische en softskill trainingen- en opleidingen
  • gezellige teamuitjes en leuke collega's

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek. Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden ga je naar .



Aanbod

Martine Ufkes
geen
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Bedrijfsomschrijving

Word jij enthousiast van het omzetten van ruwe gegevens naar betekenisvolle inzichten? Solliciteer via onze website naar deze vacature DevOps Engineer.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze recruiter Martine Ufkes via 0182-345000 of [email protected].
Goed om te weten:
zien we een match? Laten we elkaar beter leren kennen tijdens één of meerdere gesprekkenzijn we allebei enthousiast over een samenwerking? Dan doen wij jou een mooie aanbiedingzodra de handtekeningen zijn gezet, ben jij onze nieuwe collega. Nu al zin in. Voor een vliegende start bij Centric kan je inloggen op een app met allemaal handige infoop jouw eerste werkdag stap jij binnen in een wereld waar je omringd wordt door verschillende mogelijkheden
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Currently we are specific looking for professionals who speak fluently Dutch.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in