+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Oracle APEX Developer Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken een Junior Oracle APEX Developer om ons IT-team te versterken. Bij ons maak je deel uit van een team dat altijd op zoek is naar nieuwe manieren om te groeien en te verbeteren. Je krijgt de kans om te leren en te groeien, met hulp van ervaren collega's. We zijn een bedrijf waar je jezelf kunt zijn en waar plezier op het werk belangrijk is. Dit is een geweldige kans voor iemand die net begint in de IT-wereld. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn voor een vooraanstaande logistieke dienstverlener gevestigd in Zoetermeer op zoek naar een Junior Oracle APEX Developer om het groeiende IT-team te versterken. Als speler in een dynamische sector streven zij naar innovatie en efficiency, en ze bieden jou de kans om deel uit te maken van het enthousiaste team.

Wij werken al een aantal jaar exclusief samen met deze organisatie en kennen ze dan ook goed. Als junior developer is dit een hele fijne plek om je eerste stappen in het werkveld te maken. Het is een nuchtere en platte organisatie, waar humor op de werkvloer ook belangrijk is.

Als Junior Oracle APEX Developer wordt je ingezet voor de ontwikkeling en onderhoud van webapplicaties op basis van Oracle APEX. Je zult intern worden opgeleid door ervaren ontwikkelaars om jouw vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen. Dit is een uitstekende kans voor een recent afgestudeerde of een junior ontwikkelaar met maximaal 2 jaar ervaring om zich te specialiseren in Oracle APEX en zijn/haar carrière in IT een vliegende start te geven.

Verantwoordelijkheden:

- Ontwikkelen en onderhouden van Oracle APEX-applicaties.
- Samenwerken met ervaren ontwikkelaars om de best practices te leren en te implementeren.
- Analyseren en vertalen van functionele wensen naar technische oplossingen.
- Actief deelnemen aan interne trainingen en workshops.
- Testen en documenteren van ontwikkelde applicaties.

Wanneer je kennis nog beperkt is, kun je starten als support medewerker om door te groeien naar Oracle APEX Developer. Je zult dan beginnen met het oppakken van de binnenkomende tickets, om zo de tooling en de applicatieomgeving te leren kennis. Heb je vanuit jouw studie reeds ervaring met PL/SQL en/of APEX, dan kun je direct starten als developer.


Gevraagd profiel:

- Diploma in een IT-gerelateerd vakgebied.
- Basiskennis van databases en SQL.
- Interesse in webontwikkeling en Oracle APEX.
- Zelflerend vermogen en enthousiasme om nieuwe vaardigheden op te doen.
- Goede communicatieve vaardigheden en teamspeler.


Arbeidsvoorwaarden:

Ze bieden een inspirerende werkomgeving met ervaren ontwikkelaars die jou begeleiden in jouw professionele groei. Je krijgt de kans om te werken aan boeiende projecten binnen een grote logistieke organisatie. Ze bieden een aantrekkelijk salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede balans tussen werk en privé. Het salaris voor een junior ontwikkelaar tot twee jaar ervaring ligt tussen de 2.500 en 4.000 euro bruto per maand.

Heb je interesse in deze uitdagende functie als Junior Oracle APEX Developer? Stuur dan je cv en een korte motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in