+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Informatiemanager Fysiek Domein Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m

Vacature in het kort

In deze rol werk je met een team aan het verbeteren van informatievoorziening. Je helpt de gemeente door de informatie goed te beheren en te zorgen dat het up-to-date is. Je werkt met verschillende soorten informatie, zoals gegevens over de stad en hoe de gemeente werkt. Dit is belangrijk voor hoe de gemeente beslissingen neemt en dingen regelt. Je komt te werken in een team van experts die samenwerken om dit goed te doen. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Met enthousiasme en gedrevenheid werk je samen met het team aan de best mogelijke informatievoorziening voor onze gemeente. Wij zijn op zoek naar een Informatiemanager Fysiek Domein. Heb jij de ambitie om als I-accounthouder de informatievoorzieningen verder door te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat deze blijven aansluiten bij ontwikkelingen binnen de gemeente Vlaardingen, zoals procesmanagement, zaakgericht werken en data gedreven werken? Lees dan snel verder!


Functie eisen

Wie ben jij?

Je bent een verbinder met goede sociale- en adviesvaardigheden. Je brengt complexe zaken eenvoudig over en past je advies aan aan je interne klant. Je beheert je account in alle aspecten: je weet draagvlak te creëren, denkt strategisch maar werkt ook vanuit processen, de architectuur en het I-beleid. Vanuit je interesse voor het vakgebied blijf je op de hoogte van niet alleen vakkennis op jouw domein, maar ook aanverwante vakgebieden zoals (spatial) data, gegevensmanagement, informatiebeheer en automatisering.

Verder vinden we belangrijk:

  • Je hebt minimaal een hbo-diploma en aantoonbaar wo werk- en denkniveau in een relevante richting voor het werkveld/kennisgebied.
  • Je hebt ervaring en/of aantoonbare affiniteit met het fysieke domein.
  • Kennis en ervaring op het gebied van gemeentelijke informatievoorziening.
  • Kennis van GEMMA 2.0 (gemeentelijk model architectuur).
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in het vakgebied van informatievoorziening.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Kennis van het GIS/GEO-domein is een pre.
Over het bedrijf

Samen met je nieuwe team

Het team Informatiemanagement bestaat uit professionals met verschillende specialisaties: Geo-informatie, gegevens- & stelselmanagement en -beheer, functioneel beheer, business intelligence en business informatiemanagement. Als informatiemanager werk je in een sub-team van 5 I-professionals vanuit I-beleid, architectuur en portfoliomanagement.

Bij de gemeente Vlaardingen kijken we naar de samenleving. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties werken we aan de ontwikkeling van Vlaardingen. Onze werkomgeving verandert en onze organisatie verandert mee. Dat doen we professioneel, waarbij eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. We zijn allemaal verschillend en daardoor vullen we elkaar aan en werken we aan beloofde resultaten, met ruimte om te leren en een gevoel van trots.

Fysiek domein

Als Informatiemanager Fysiek Domein ga je aan de slag met bijvoorbeeld Data & Spatial data, Objectgericht werken, 3D, Digitaal Twins en stelselvoorzieningen. Het fysieke domein omvat Ruimtelijke ordening, Wonen, Vergunningen, Beheer Openbare Ruimte en Toezicht & Handhaving. Belangrijke dossiers zijn de Omgevingswet/DSO, Wonen, Duurzaamheid en klimaatopgaven.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Informatiemanager Fysiek Domein die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in