+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Controls engineer Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KERN Engineers

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
KERN Engineers

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Rijbewijs Auto (B)
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.000 - € 4.000 p/m (bruto)
 

Locatie

Veghel
 

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de elektrische grondverzetmachines als controls engineer, waar je software ontwikkelt en test. Werk samen met een team van experts in een omgeving, binnen een organisatie die streeft naar meer emissieloze machines. Geniet van de vrijheid om jouw ideeën tot leven te brengen en draag bij aan de groei en innovatie van het bedrijf. Ontdek een Brabantse werksfeer met een internationaal tintje, waar hard werken hand in hand gaat met gezelligheid. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Een functie waarin je software voor de aansturing van elektrische grondverzetmachines ontwikkelt, test en in gebruik stelt.

WAAR GA JE WERKEN?
Als een middelgroot bedrijf met enorme groeipotentie en mooie ambities voor de komende jaren je aanspreekt, dan is dit je ideale werkgever. Met bijna 100 medewerkers is deze onderneming in de omgeving van Den Bosch specialist in grondverzetmachines.

De ontwikkeling en productie van de machines én van de aandrijving ervan gebeurt steeds vaker binnen de eigen organisatie. Het belangrijkste doel? Meer emissieloze grondverzetmachines in eigen beheer ontwikkelen, produceren en internationaal vermarkten. Dan gaat het om duurzame machines die door zelfontwikkelde batterijen worden aangedreven.

Je gaat als controls engineer aan de slag binnen een club deskundige mensen. Een bedrijf waar perfecte service aan klanten altijd vooropstaat. Waar je veel ruimte en vrijheid krijgt om alles uit je persoonlijke kwaliteiten te halen.

Dit alles in een Brabantse sfeer waar niet alleen Nederlanders werken maar ook bijvoorbeeld een Hongaar, een Spanjaard en een Zuid- Afrikaan. Kortom, een gezellige boel met bevlogen mensen.

Hard werken en samen de schouders eronder zetten vindt iedereen vanzelfsprekend. Maar er is zeker tijd voor gezelligheid en ontspanning.

WAT GA JE DOEN ALS CONTROLS ENGINEER?
Je bent als controls engineer dé specialist binnen de organisatie op jouw gebied. Met je kennis en ervaring zorg jij dat de software die de elektrische grondverzetmachines aanstuurt foutloos werkt. En natuurlijk aansluit bij de specifieke wensen van klanten in diverse landen. Daarbij schakel je doorlopend met collega’s van bijvoorbeeld de R&D afdeling. Op deze manier weet je precies wat de behoefte, eventuele problemen en ontwikkelingen in de markt zijn. Daar speel jij op in en je hebt zo op jouw vlak een belangrijke rol in de kwaliteit van de dienstverlening en de verdere groei van de organisatie.

Het interessante van je baan? Je hebt veel vrijheid om de functie op jouw manier in te vullen en jouw ideeёn concreet te maken. Daarbij ben je op jouw terrein de voortrekker van goede service, innovatie en vernieuwing binnen het bedrijf.

Jouw belangrijkste taken op een rijtje:
 • Je ontwikkelt en test software voor toepassing in de eigen machines.
 • Je lost eventuele problemen met huidige software en hardware op.
Een baan waarin je persoonlijk meegroeit met een bedrijf dat internationaal flinke potentie heeft. Dit in een prettige werkomgeving waar op een prettige persoonlijke manier met elkaar wordt samengewerkt.

WAT KRIJG JE?
Je kunt als controls engineer rekenen op een functie met veel afwisseling en dynamiek. Een rol met directe impact op de manier waarop je nieuwe werkgever de stevige ambities voor de toekomst waarmaakt.

Daarnaast bieden we je:
 • Een goed salaris tussen € 3.000,00 en € 4.000,00 bruto per maand (afhankelijk van je kennis en ervaring).
 • 27 vakantiedagen; daarnaast krijg je 13 ADV-dagen die in geld worden uitbetaald.
 • Een reisvergoeding voor woon-/werkverkeer.
WAT BRENG JE MEE VOOR DE VACATURE CONTROLS ENGINEER?
 • Je hebt minimaal een HBO-diploma en minstens een jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van autotechniek en softwareontwikkeling.
 • Je hebt kennis van elektriciteit, elektronica (het liefst voertuigelektronica met kennis van CAN en LIN) en elektrisch rijden.
 • Je bent thuis in onder meer modelgebaseerd, C-programmering, structuurtesten en Python.
 • Je zoekt dingen zelf uit, pakt graag dingen zelf op en durft nieuwe ideeën in gang te zetten.
 • Je hebt een rijbewijs B.
 • Je bezit een EU paspoort.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
WAT IS DE ROL VAN KERN ENGINEERS?
KERN Engineers recruit uitsluitend mensen voor vaste banen. Het eerste jaar ben je in dienst bij KERN Engineers met dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij onze opdrachtgever. Verder helpen we je op momenten dat je hier behoefte aan hebt. Ook ben je van harte welkom bij onze leuke activiteiten waar we elkaar bij een drankje en hapje ontmoeten. Ervaringen lezen van eerdere kandidaten? Kijk bij KERN Engineers reviews
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in