+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker DIV Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Maandag®

Gevraagd

 • 32 - 40 uur
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Detachering / Vast contract
 • 2.200 - € 3.200 p/m (bruto)
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Maandag® IT, een marktleider in het publieke domein, heeft een leuke kans voor een DIV medewerker. In deze rol orden je digitale en papieren documenten, werk je aan het beheren van informatie en help je de informatiehuishouding te verbeteren. Je krijgt de kans om bij verschillende opdrachtgevers te werken en je netwerk uit te breiden. Ook bieden we trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit is jouw kans om aan de slag te gaan en je vaardigheden te gebruiken en te verbeteren. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als marktleider binnen het publiek domein ontvangt Maandag® IT regelmatig leuke vacatures door het hele land. Maandag® IT werkt landelijk aan inzicht in de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen die hierin plaatsvinden. Door onze warme contacten bij opdrachtgevers binnen verschillende regio’s zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Ga aan de slag en neem een kijkje binnen verschillende keukens die Maandag® jou kan bieden.

Als DIV medewerker is het jouw passie om accuraat digitale of analoge documenten te ordenen. Je haalt voldoening uit het volledig beheren en ontsluiten van informatie. Ook vind jij het leuk om samen met jouw team zorg te dragen voor het kwalitatief op peil houden en verbeteren van de informatiehuishouding. Als DIV medewerker ben jij tevens verantwoordelijk voor het digitaliseren en registreren van de documentstromen. Zijn dit jouw kwaliteiten en ga jij hier graag mee aan de slag? Dan ben jij wellicht onze DIV medewerker die wij kunnen helpen aan een nieuwe uitdaging.


Functie eisen
 • Afgeronde opleiding op het gebied van informatiebeheer (SOD I en II of een vergelijkbare opleiding).
 • Ervaring met zowel digitale als analoge archivering;
 • Ervaring met het werken met een documentmanagementsysteem denk aan: Corsa, Verseon en Alfresco;
 • Ervaring binnen de (lokale) overheid is een must.

Jij hebt als wens:

 • Afhankelijk van de gemeente een salaris binnen de schalen 6 of 7;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een 40 urige werkweek;
 • Training binnen de Maandag® Academy, Toegang tot ons uitgebreide klassikale trainingsaanbod of externe opleidingen binnen jouw vakgebied;
 • Een arbeidsovereenkomst tussen de 32 - 40 uur;
 • Kilometervergoeding (€0,23 per kilometer);
 • Een kans om zowel je cv als je netwerk uit te breiden.
Over het bedrijf

Maandag® is de detacheerder in de publieke sector. Vanuit Maandag® kunnen wij jouw zekerheid aanbieden met afwisseling. Zo profiteer je van een contract, maar werkt flexibel voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Daarnaast krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden en werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s van Maandag®.

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Ik kom graag met je in contact via: 06-23960436 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Medewerker DIV die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden

Maandag® is met 46 vestigingen in 16 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).

Daarmee is Maandag® dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden, in zowel de publieke- als commerciële sector. Dagelijks zijn meer dan 4.000 professionals actief binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in