+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Java Software Engineer | € 78.000 + 8% bonus Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.375 - € 6.417 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons kun je werken aan een uniek e-learning platform dat al meer dan een miljoen mensen slimmer heeft gemaakt. We combineren big data, wetenschap en software engineering voor een positieve impact. Je krijgt de kans om met de nieuwste technologieën te werken en je ideeën echt te laten tellen. Het is een informele organisatie met veel ruimte voor jouw inbreng en flexibiliteit in thuiswerken. Plus, je krijgt een onbeperkt opleidingsbudget. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan: Java Software Engineer Utrecht
  • Lijkt het jou leuk om te werken voor een echt producten bedrijf, waar je met een hecht team aan complexe technische uitdagingen werkt?
  • Bouw jij ook graag een product met veel positieve impact op hoe mensen op onze aardbol beter kunnen leren en daarmee meer uit zichzelf halen?
  • Werk jij graag aan complexe technische uitdagingen rondom performance, schaalbaarheid, nieuwbouw, big data & Algoritmiek?
  • Wil jij graag werken met een lekkere up to date tech stack en methoden met o.a: Java17, Spring Boot, Docker, K8s, Cassandra, Cloud, Event-Driven, clean coding & TDD?
Wacht dan niet langer, want dit is je kans!

Jouw werkgever: MKB Tech Bedrijf bouwt uniek platform met  big data, wetenschap en algoritmiek
Deze echte MKB Tech club bouwt al meer dan tien jaar een zeer succesvol cutting edge SaaS platform dat mensen in staat stelt veel efficiënter kennis tot zich te nemen. Men heeft hier een unieke manier gevonden om de wetenschap, algoritmiek en big data te combineren met software engineering en een vleugje passie. Dit heeft geresulteerd in een cutting edge e-learning platform, met positieve impact op al meer dan een miljoen mensen in Nederland. Je kunt wel zeggen dat door deze software Nederland de afgelopen 10 jaar een stukje slimmer is geworden. Dat is nog eens een mooie impact. De startup fase is men hier al lang voorbij. Dat betekend een stabiel klantportfolio en financieel kern gezond. Dat betekend niet dat men achterover gaat leunen hier gaat stil zitten. De organisatie heeft zich altijd gekenmerkt in technische erg vooruitstrevend. Maar wat anders kan je verwachten als de CTO/Founder zelf een engineering achtergrond heeft. Je kunt hier dan ook veel mooie uitdagingen verwachten. Met veel complexiteit in het product (performance & algroritmiek), een groeiend aantal gebruikers (schaalbaarheid), nieuwe manieren van leren (wetenschap), toegang tot platform ( security) en vele nieuwe ideeën voor het platform resulteert in veel nieuwbouw, vind je hier een grote diversiteit van engineering uitdagingen. De organisatie kenmerkt zich door het zeer informele karakter. Geen start-up meer, maar wel de voordelen ervan. Lekker kleinschalig, veel inbreng, korte communicatie lijnen en eigenaren die nog elke dag werken met passie aan hun product. Er is veel ruimte voor jouw eigen inbreng en ideeën. Sterker nog dat wordt van jouw verlangd. Ook is men hier erg flexibel in de thuiswerkmogelijkheden en kun je genieten van een onbeperkt opleidingsbudget.

Jouw rol: Java Software Engineer Utrecht
In jouw rol als Java Software Engineer Utrecht kom je te werken in een hecht team van engineers. De aard van het product is erg complex, dit komt omdat men hier op een unieke manier big data, wetenschap en wiskunde/algoritmiek heeft weten te combineren met software engineering. De technische uitdagingen die je hier vind zijn om continu het platform te blijven optimaliseren en uitbouwen en liggen zijn dan ook rondom performance, schaalbaarheid en algoritmiek. Maar ook het bouwen van vele nieuwe features. Het voordeel om als engineer bij dit middelgroot tech bedrijf te werken, is dat je werkt in de volle breedte van het platform. Dus jij kunt je hier echt vastbijten in alles facetten van product development. Dit gaat hier gepaard met hoge kwaliteitsstandaarden zoals TDD en Clean Coding in een moderne microservice en event-driven architectuur. Dat gecombineerd met een lekkere moderne technologie stack die momenteel bestaat uit Java (alles wat nieuw is) en nog beetje Java. Java ervaring is dus geen must have. Verder nog Spring Boot, Coroutines, PupSup, Docker, K8s, Cassandra en GCP. Uiteraard gaat men er hier niet vanuit dat jij kennis en ervaring hebt met de volledige techstack. Er is hier ruimte om te leren. Daarbij is jouw inbreng en mening super belangrijk en kun jij veel invloed hebben om de koers en visie bam het product. De founder en CTO is nog nauw betrokken. Dus heb je een idee dan heb je hier geen last van lange communicatie lijnen of langzame beslissing cycli en kun je dat direct bespreken samen met de CTO en jouw team.

Wat wordt er gevraagd?
  • Vanaf ongeveer 3 jaar professionele software engineering ervaring
  • Professionele ervaring met Java11 of hoger
  • Ervaring met SpringBoot en/of Docker is een pre
  • Ervaring met Kafka is een pre
  • Ervaring met Cloud zoals GCP of AWS is een pre
  • Ervaring met NoSQL zoals Cassandra is een pre
  • Ervaring met CleanCoding en/of TDD is een pre
Wat wordt er geboden?
  • Salaris tussen de € 52.500 tot € 77.000 o.b.v. kennis en ervaring
  • 8% Bonus op basis van persoonlijk presteren
  • Pensioenregeling
  • Mogelijkheid 32, 36, 40 te werken
  • 25 vakantiedagen
  • 3 dagen per week thuiswerken
  • Macbook of andere laptop naar keuze
  • Ongelimiteerd trainingsbudget
Wil jij graag werken bij tech-bedrijf die een cutting edge SaaS platform met complexe backend puzzles?
 

Reageer dan met jouw cv via onderstaand formulier of stuur je CV naar Roy Schaper, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in