+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

IT Architect | €4000 - €5500 bruto per maand Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IT Infra Talents

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Bij IT Infra Talents combineer je het beste van twee werelden: de vrijheid van ondernemerschap en de zekerheid van een vast inkomen. Je krijgt de kans om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling, terwijl je een hoger salaris verdient dan gebruikelijk. We bieden niet alleen goede arbeidsvoorwaarden, maar ook een stimulerende omgeving waar je met collega's kunt sparren. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke teamuitjes. Je voelt je snel thuis bij ons! Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga jij doen?

Ben jij IT-expert en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Dan is IT Infra Talents op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?

Kiezen voor IT Infra Talents betekent kiezen voor ondernemerschap en zekerheid van vast inkomen gecombineerd is onze midlance-construcite. Daarmee krijg je het beste van twee werelden: je hebt de vrijheid, autonomie en flexibiliteit van het ondernemerschap in combinatie met de zekerheden van loondienst. Je kunt je richten op jouw opdracht en je persoonlijk ontwikkeling en wordt daarin volledig door ons gefaciliteerd. Je beloont jezelf doordat je een veel hogere salaris hebt  dan markconform. Je ontvangt minimaal 70% van de omzet die je realiseert, keurig elke maand als een vast salaris op je rekening. Als je beschikbaar of ziek bent, ontvang je een basissalaris (geen lening).

Wat wij vragen?

Je hebt kennis en ervaring met het werken onder architectuur op de domeinen business, data, applicaties & technologie. Je adviseert je opdrachtgever vanuit de architectuurprincipes over korte en langere termijn strategie. Je weet je omgeving te betrekken en waar nodig te overtuigen en zet de zaken helder op papier. Je begrijpt dat elke opdrachtgever anders is en kiest een pragmatische werkwijze die succesvol is.

Je hebt kennis van en ervaring met methodes, technieken, hulpmiddelen en voorschriften die je in staat stellen de klantomgeving te beschrijven. Je bent bekend met concepten als ontwikkelstraten, hosting, bouwblokken en de diverse processen die daarmee gepaard gaan. Je hebt kennis van dominante ontwikkelingen in de technologie en markt en je kunt die kennis toepassen in de context van de ontwikkelingen en behoeftes van je opdrachtgever. Je hebt ervaring met of volgt met interesse de ontwikkelingen richting Agile/Scrum, DevOps en infra-as-code. Je hebt ervaring met de transformatie naar cloud oplossingen van Microsoft of AWS. 

Naast een hbo/wo diploma bezit je natuurlijk goede communicatieve- en adviesvaardigheden, zodat je technici, IT-experts én management meekrijgt in veranderingen. Je hebt sterke beïnvloedingsvaardigheden en bent analytisch sterk. Je bent in staat om de IT visie van je opdrachtgever te (helpen) ontwikkelen in workshops en weet deze te presenteren aan je publiek.

Uiteraard heb je gecertificeerde kennis van TOGAF en/of overheidsstandaarden als NORA, Archimate en methodieken als SAFE of SOA aanvullend op je werkervaring en certificering op onderliggende IT-technologie.

Als mens ben je proactief, oplossingsgericht en communicatief. Als expert ben je secuur, klant- en resultaatgericht. Afwisselend werk, veelal op projectmatige basis en in complexe omgevingen trekt je aan. Je zoekt een baan voor minimaal 36 uur. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de Randstad, een acceptabele reisafstand is een belangrijk aspect van de werk/privébalans.


Wat wij bieden?

Natuurlijk hebben we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar daar maken we het verschil niet mee. Wat wij nog veel belangrijker vinden is dat we je een stimulerende omgeving bieden waar jij kunt sparren met jouw collega’s. Natuurlijk is ontspanning ook belangrijk, daarom hebben wij regelmatig gezellige en bijzopndere uitjes. We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt!



Bedrijfsomschrijving

House Of Talents is het (t)huis voor high end expertise- en talentontwikkeling: ons streven is om talent te verbinden met groeimogelijkheden en om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden door middel van hooggekwalificeerde experts die excelleren in hun vakgebied. House Of Talents levert interim-oplossingen met meer dan 1000 interim-experts bij de top 500 opdrachtgevers van Nederland vanuit 12 domeinen (Data Talents, Dev Talents, Digital Talents, Engi Talents, IT Infra Talents, IT Test Talents, Integration & Application Talents, HR Talents, L&D Talents, Project & Change Talents, Public Talents, en recentelijk overgenomen: EMC Performance en Pragmatics). Onze experts zijn actief in diverse (niche)markten op zowel zelfstandige basis als in samenwerking, en versterken elkaar op het gebied van kwaliteit en vakmanschap.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in