+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Outsystems Developer € 100.000,- ruim per jaar Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 8.333 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Deze organisatie is een expert in softwareontwikkeling en beheer, met speciale focus op databases en OutSystems. Ze zetten zich in voor het leveren van topkwaliteit diensten aan hun klanten en zorgen goed voor hun consultants. In een informele sfeer werken de consultants samen aan interessante projecten, ook voor overheidsinstanties. Als Senior/Lead OutSystems Developer krijg je de kans om leiding te geven aan uitdagende projecten. Deze baan biedt flexibele werkopties, inclusief de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Bijzonder aan deze functie is de kans om een aantrekkelijk salaris te verdienen, met opties voor een vast, variabel of freelance beloningsmodel. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele vervoersregelingen, pensioenbijdrage, en middelen zoals een laptop en telefoon. Op zoek naar groeimogelijkheden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Deze organisatie excelleert in de ontwikkeling en het beheer van softwaretoepassingen en heeft diepgaande expertise verworven in technologieën als databases en OutSystems. In een tijd waarin toepassingen steeds sneller en gemakkelijker worden ontwikkeld, zowel on-premises als in de cloud, groeit de nadruk op zaken als integratie en beveiliging.

Haar missie is het bereiken en behouden van optimale prestaties van informatiesystemen. Maar ze kijkt niet alleen naar haar klanten. Om optimale diensten te leveren, heeft ze altijd veel aandacht besteed aan haar consultants. Bij deze organisatie vindt men enthousiaste en volledig gemotiveerde consultants die in een open en informele sfeer samenwerken. Dankzij de expertise en betrokkenheid van haar consultants is de organisatie de voorkeurspartner geworden voor een groeiend aantal klanten.

Haar passie en kernexpertise liggen op het gebied van applicatieontwikkeling en -beheer. Sinds meer dan 25 jaar maakt ze gebruik van database-technologie, en dit zal ze blijven doen. De laatste jaren heeft ze OutSystems aan haar focus toegevoegd om verdere groei en uitbreiding mogelijk te maken.

In de rol van Senior/Lead OutSystems Developer bij deze organisatie krijg je de kans om leiding te geven aan en betrokken te zijn bij uitdagende projecten, waaronder opdrachten voor overheidsinstanties in de Randstad. De ideale kandidaat is een doorgewinterde OutSystems expert met professionele certificering.

Je begrijpt als geen ander welke specifieke technische vaardigheden en ervaring essentieel zijn om in aanmerking te komen voor deze veeleisende opdrachten. Bovendien ben je flexibel en bereid om zowel op locatie als vanuit huis te werken, in overeenstemming met haar hybride werkomgeving.

Goede communicatieve vaardigheden zijn handig om te hebben, aangezien klantinteractie een cruciaal onderdeel van deze functie is. Een diploma op hbo-niveau wordt gewaardeerd, maar goede relevante werkervaring kan natuurlijk nog een stuk waardevoller zijn.


Gevraagd profiel:

Je kan hier in vaste dienst aan slag, maar ook semi-freelance. Dit houdt in dat je een lager basisinkomen hebt, maar nog een hoger uurloon vangt wanneer je op een klus zit. Hierdoor kan het salaris tot ruim € 100.000,- per jaar verdienen!

  • Ervaren Senior/Lead OutSystems Developer, bij voorkeur met professionele certificering.
  • Uitstekende beheersing van conventionele webontwikkeling, met aantoonbare ervaring in reactieve en/of mobiele appontwikkeling met behulp van Service Studio.
  • Bereidheid om opdrachten in de Randstad uit te voeren.
  • Uitmuntende communicatieve vaardigheden voor klantinteractie.
  • Minimaal een diploma op HBO-niveau of aantoonbare relevante werkervaring.
Arbeidsvoorwaarden:

Je kan hier in vaste dienst aan slag, maar ook semi-freelance. Dit houdt in dat je een lager basisinkomen hebt, maar nog een hoger uurloon vangt wanneer je op een klus zit. Hierdoor kan het salaris tot ruim € 100.000,- per jaar verdienen!

  • Aantrekkelijk salaris, met de keuze tussen een vast, variabel of freelance beloningsmodel.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele vervoersregelingen.
  • Deelname aan het pensioenplan, waarbij zij de helft van de premie betalen.
  • Voorzieningen zoals een laptop en een mobiele telefoon.
  • Mogelijkheid tot parttime werken, met een minimum van 32 uur per week.
  • Een informele en professionele werksfeer.
  • Voortdurende investering in de groei en ontwikkeling van medewerkers.
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in