+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Aan de slag als PHP-expert in high-tech! Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Dit dynamische bedrijf heeft gedurende vele jaren een indrukwekkend succesverhaal opgebouwd door zich te specialiseren in het creëren van op maat gemaakte applicaties voor de organisatie van grootschalige evenementen. Of het nu gaat om spetterende concerten, bruisende dancefeesten of meerdaagse festivals, dit bedrijf heeft zijn stempel weten te drukken.

Oorspronkelijk gestart in Nederland, heeft dit bedrijf zijn vleugels uitgespreid en is het momenteel actief in heel Europa. De krachtige software die hier wordt ontwikkeld, vormt de drijvende kracht achter het succesvol laten verlopen van immense evenementen met duizenden tot zelfs tienduizenden bezoekers. De complexe dataverwerking die achter de schermen plaatsvindt, wordt moeiteloos aangepakt door het team van experts dat hier actief is. Met trots omarmen ze de nieuwste technologieën binnen het PHP-domein.

Binnen de muren van dit bedrijf vind je een gemeenschap van gedreven developers. Ze gaan niet alleen tijdens werktijd vol passie aan de slag, maar delen ook regelmatig ontspannen momenten, zoals gezamenlijke uitstapjes en terrasbezoeken in het levendige hart van Utrecht.

Het kantoor is strategisch gelegen in het bruisende centrum van Utrecht en profiteert van uitstekende bereikbaarheid via het nabijgelegen treinstation. Bovendien worden flexibele werkopties aangemoedigd: woon je wat verder weg en wil je enkele dagen per week vanuit huis werken? Dat behoort hier zeker tot de mogelijkheden.

Jouw toekomstige PHP-team bestaat uit gepassioneerde professionals die één gemeenschappelijke liefde delen: applicatieontwikkeling. Samen vormen ze een ware kennisbron, want bij complexe vraagstukken slaan ze de handen ineen en delen ze hun inzichten.

Voor dit dynamische bedrijf zoek ik een ware meester in PHP back-end ontwikkeling, klaar om de gelederen van het back-end team te versterken. In een omgeving waar uitdagingen aan de orde van de dag zijn, vind je regelmatig een moment om samen te ontspannen. Dat doen ze hier met gepaste gedrevenheid tijdens een potje gamen. Een kleine adempauze om de geest te verfrissen en daarna vol nieuwe energie de uitdagingen aan te gaan.

 


Gevraagd profiel:
  • Hbo-niveau: Ik zoek iemand met HBO werk en denk niveau heeft en dat mag ook door ervaring verkregen zijn. 

  • Ervaring met Laravel of Symfony: Ervaring met PHP-ontwikkeling is een must, en als je daarbij ook jouw stempel hebt gedrukt met Laravel of Symfony, heb je een streepje voor. 

  • Een oog voor innovatie en exploratie: De nieuwste technologieën hebben jouw aandacht Jij bent iemand die nieuwe mogelijkheden opzoekt binnen jouw vakgebied. Vernieuwing is voor jou een tweede natuur.

  • Kennisdeler en vakgenoot: Jij ademt jouw beroep en deelt maar al te graag jouw kennis met collega's. Samenwerking en groei staan hoog in het vaandel bij jou. 

  • Jouw tijd, jouw keuze: Parttime werken is hier mogelijk en in overleg kun je op termijn meer of juist minder uren gaan werken. 

Arbeidsvoorwaarden:

Natuurlijk mag je hier rekenen op een meer dan aantrekkelijke beloning en die is slechts het begin van jouw groeipad bij dit bedrijf. Hier werk je samen met warmhartige collega's die een passie hebben voor het smeden van prachtige applicaties. Wat nog meer? Thuiswerken tot twee dagen per week en een gezonde balans tussen werk en privé is hier van groot belang.

Zie jij jezelf schitteren in deze uitdagende PHP-rol, gevestigd in het bruisende hart van Utrecht?

Waar wacht je nog op? Stuur jouw CV vandaag nog naar Toon Klaassen via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of geef me een belletje op: 06-25018100.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in