+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Implementatie Consultant Workforce Management Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

HROffice

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
HROffice

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.000 - € 4.750 p/m
 • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ter uitbreiding van ons team, voor onze locatie in Utrecht, zijn wij op zoek naar een

Implementatie Consultant Workforce Management
Fulltime

Wat houdt het werk precies in?
Als gedreven Implementatie Consultant Workforce Management bij HROffice help jij onze klanten met het optimaliseren van hun Workforce management processen.
Van de registratie van beschikbaarheden, verlofaanvragen en vaardigheden, van roosteren tot planning, van tijdsregistratie tot het uiteindelijk volledig berekenen van de werkurenbrief en facturatie, jij zorgt samen met de klant en Isabel, onze Total Workforce Management oplossing, voor een zo optimaal mogelijk ingericht WFM Proces.

Gevraagd

Wie ben jij?
Jij gebruikt jouw ervaring op het gebied van implementeren en beheren van software oplossingen om deze gemeenschappelijke doelen samen met de klant te bereiken. Je bent in staat om uit gesprekken met de klant de juiste analyses te maken en te komen met een gedegen implementatieplan waarmee je de ruime functionaliteiten van onze applicatie zo optimaal mogelijk kan inzetten. Ook zorg je samen met de klant voor draagvlak in de organisatie om procesveranderingen te kunnen en vooral te willen doorvoeren. Je houdt hierbij van moeilijke planning vraagstukken en jij ziet de uitdaging in het oplossen van de plan-puzzel van de klant.

Wat heb jij ons te bieden?
In ons informele en gedreven team zoeken wij een enthousiaste, zelfstandige en vooral ook, gezellige collega. Een collega waarmee wij de oprechte “klik” voelen en die deze zelf ook voelt. Een collega die van uitdagingen houdt, en een collega die als stakeholder vanuit zijn of haar klantcontacten, de productowner én daarmee het development team kan voorzien van input voor de verdere ontwikkelingen van onze Total Workforce Management applicatie. Je bent hiermee mede verantwoordelijk voor leveren van input en het uitwerken van toekomstige ontwikkel-items voor op onze roadmap en backlog.

Wij vinden het een pré als je relevante werkervaring en kennis hebt van HRM, Payroll en WFM applicaties. Jij hebt een gezonde dosis commerciële ambities en jouw kennis over Cao's, Arbeidstijden wetgeving, tijdregistratie, verloning en facturatie verrijkt jouw rol in ons team. Belangrijk vinden wij vooral dat je ambitieus, initiatiefrijk en zelfstandig bent.

Aanbod

Wat biedt HROffice jou?
 • Een contract voor de duur van 12 maanden, maar we zetten beslist in op een langdurige samenwerking.
 • Wij stellen een leaseauto ter beschikking voor de uitvoering van jouw werkzaamheden.
 • Een hybride werkomgeving.
 • Een salaris variërend van € 3.000,00 tot € 4.750,00 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring en eerder opgedane kennis.
 • Standaard 26 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband), bij 6 maanden geen verzuim 1 extra verlofdag (o.b.v. fulltime dienstverband) waardoor je tot wel 28 vakantiedagen per jaar kunt opbouwen.
 • We stellen een laptop en een aantal overige benodigdheden voor jouw (thuis)werkplek ter beschikking zoals een 2e beeldscherm, toetsenbord en muis, headset e.d.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer 100% o.b.v. declaraties OV 2e klasse of een kilometervergoeding van € 0,23 cent per km.
 • Thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag.
 • Pensioen bij Allianz Levensverzekeringen NV, waarbij wij als werkgever 50% bijdragen.
 • Veel leuke incentives én borrels, zo hebben wij in maart 2023 een geweldige skitrip met elkaar beleefd in Oostenrijk en hebben we onlangs een weekend vertoefd in de Ardennen. Ook zijn er regelmatig gezellige borrels met onze collega's uit de andere B.V. 's binnen de Adver-Online Group.
Adver-Online Group is sinds 2002 een innovatieve en strategische partner voor arbeidsmarktcommunicatie. Van Recruitment Marketing Campagnes (Adver-Online B.V.) tot aan diverse HR software producten zoals HROffice Recruitment, HROffice Workforce Management en HROffice Freelance. Bij Adver-Online Group zijn ongeveer 75 mensen werkzaam en bij het onderdeel HROffice Planning waar de nieuwe Implementatie Consultant komt te werken ongeveer 15 mensen.

Meer informatie
Wil je meer weten over de functie? Neem voor meer info contact op met Patricia Veenman, HR, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in