+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Data Scientist – Openbaar Vervoer Sector (parttime/fulltime) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Data Scientist – Openbaar Vervoer Sector (parttime/fulltime)

Functiebeschrijving
Wil je weten hoe je impact kan maken op de miljoenen reizen in het openbaar vervoer? Wanneer je ervaring hebt met het analyseren van complexe datasets, dan ben jij de Data Scientist die we zoeken!

Jouw rol in ons team
Samen met ons team ontwikkel je geavanceerde analytics-oplossingen in de cloud, waarmee je complexe voorspellende modellen bouwt en innovatieve projecten zoals geautomatiseerd treinverkeer mogelijk maakt. Je gebruikt machine learning en blijft op de hoogte van nieuwe technologieën terwijl je nauw samenwerkt met klanten om hun behoeften te begrijpen. Jouw enthousiasme en samenwerking zijn de drijvende kracht achter ons succes.
Word een sleutelspeler in de toekomst van het Nederlandse openbaar vervoer en draag bij aan de verbetering van de reiservaring van miljoenen mensen.

Hoe jij ons team versterkt
Je bent met jouw analytische vaardigheden helemaal in je element met Data en AI en een mooie aanvulling op ons team als je:
• Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in AI, wiskunde, data science of informatica hebt.
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt in Data Science en AI.
• Aantoonbare ervaring hebt met Data Science in de spoorwegsector, waar je complexe uitdagingen hebt aangepakt is zeker een pluspunt.
• Bedreven bent in computer vision, en hebt gewerkt met tools zoals Python, R, PyTorch, machine learning, deep learning, YOLO, segmentatiemodellen en Microsoft AzureCloud.
• Thuis voelt in de Agile en DevOps-werkwijze en bent bereid verantwoordelijkheid te nemen voor de gedeelde sprintresultaten.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team! Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Stap aan boord van onze missie om de toekomst van openbaar vervoer te vormen.
CGI Public Transport, dé specialist binnen de sector Space, Transport & Logistics, werk mee om de steeds groter wordende puzzel van het Nederlandse openbaar vervoer op te lossen.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature, stel ze aan Robbert Wagtelenberg via robbert.wagtelenberg of 06-4879 8314 of Neem voor meer info contact op met CGI Recruitment / Chris Nikijuluw via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-2045 1105.

We werken niet samen met externe recruitment bureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in