+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Cloud Engineer voor zorginstelling Twello

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je werken aan applicaties die echt helpen? Als Cloud Engineer bij een Zorginstelling draag je bij aan de gezondheidszorg in Nederland. Je maakt deel uit van een team dat belangrijk werk doet. Je krijgt veel vrijheid, kunt deels thuiswerken en er is ruimte voor persoonlijke groei. Het bedrijf staat bekend als een goede werkgever met een goede balans tussen werk en privé. Je werkt met de nieuwste technologieën en kunt je vaardigheden verder ontwikkelen. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij dagelijks werken aan applicaties waarmee je écht de maatschappij dient? Waarbij jouw rol als Cloud Engineer ervoor zorgt dat is omdat jij er voor zorgt dat de kwaliteit optimaal is? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven.

Voor deze Zorginstelling in de omgeving Deventer ben ik op zoek naar een Cloud Engineer met minimaal twee jaar werkervaring. De organisatie ontwikkelt eigenhandig applicaties waarmee zorginstellingen efficiënt en effectief diverse schakels binnen hun ketens kunnen inrichten en managen. Dat betekent dat jouw applicaties wordt gebruikt door duizenden en duizenden gebruikers en je dus een belangrijke steen bijdraagt aan de gezondheidszorg in Nederland. 

Het bedrijf staat bekend als een prima werkgever waar ruimte is voor persoonlijke groei, waar een goede balans heerst tussen werk en privé, waar je als werknemer gehoord wordt en waarbij je de technologische ontwikkeling kunt krijgen die je zoekt. Daarnaast geniet je veel vrijheid aangezien je je eigen agenda beheert en je ook de mogelijkheid krijgt om, ook gedeeltelijk thuis te werken. 

Ontdek een carrière vol uitdagingen in onze sprankelende financiële afdeling! Sluit je aan bij het dynamische team van Technisch Beheer, waar 13 getalenteerde IT-specialisten met diverse achtergronden de scepter zwaaien. Hier kun je jezelf onderdompelen in de nieuwste cloudtechnologieën, zoals bijvoorbeeld Azure Kubernetes Service of kies voor een veelzijdige rol waarin je jouw passie kunt delen en betrokken bent bij allerlei spannende projecten. Je toekomstige collega's zijn ware meesters in het automatiseren van processen. Ze zijn vastberaden, analytisch en altijd op zoek naar verbetering. En laten we de kwaliteit en fantastische werksfeer niet vergeten, die bij ons hoog in het vaandel staat.

Heb je al ervaring met Azure en/of Kubernetes-platforms? Dan heb je een solide basis om op voort te bouwen en met plezier je weg te vinden. Maar dat is niet alles! Bij onze klant krijg je ook de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in jouw rol. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Gevraagd profiel:

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je onder andere:

- Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
- Kennis van en ervaring met onder andere: Azure, Kubernetes en Office 365;
- Je hebt tevens goede kennis van Microsoft, waarbij het mooi meegenomen is als je certificaten op dit gebied hebt;
- Je kunt klanten goed inlichten op diverse niveaus;
- Je bent analytisch sterk en communicatief vaardig.


Arbeidsvoorwaarden:

Je komt te werken voor een flexibele, informele, open-minded organisatie waar veel ruimte is om je eigen plan te trekken.
Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring, maar reikt tot 5000 euro bruto op fulltime dienstverband.

Daarnaast krijg je 13e maand of variabele winstbeloning (je mag zelf kiezen), worden reiskosten vergoed, krijg je opleidingsmogelijkheden, mobiel + laptop van de zaak etc..
Al met al een prima arbeidsvoorwaardelijk pakket waar je ook nog in kunt groeien.

Heb jij interesse in deze mooie functie?
Dan ontvang ik graag je sollicitatie inclusief CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor vragen Neem voor meer info contact op met 06-38627346.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in