+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Son en Breugel.

Business analist Son en Breugel

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

IT&Care Son

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
IT&Care Son

Gevraagd

 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.636 - € 5.795 p/m (bruto)
 • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Winstdeling
 

Locatie

Son en Breugel
 

Vacature in het kort

Als Business Analist bij ons werk je aan het vernieuwen van ons IT landschap, zodat onze professionals beter kunnen werken en we veel mensen kunnen helpen. Je maakt deel uit van een team dat zelf taken verdeelt en samenwerkt aan oplossingen. Je kunt werken op verschillende locaties. Deze baan geeft je de kans om veel te leren en echt iets te betekenen voor anderen. We zijn een team van slimme mensen die samenwerken om het beste te bereiken. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een

Business Analist
32-40 uur

Als business analist bij IT&Care sta je de komende jaren midden in een hele mooie uitdaging: het vernieuwen van bijna ons gehele IT landschap. Waar onze eigen (medische) professionals hun werk beter mee kunnen doen. En waarmee we ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkenden ondersteunen om gezond, gemotiveerd en competent te werken. Een fikse puzzel waarin jij veel kunt betekenen én veel kunt leren.

Hoe ga je #meerbetekenen als business analist bij IT&Care
IT&Care is, samen met ArboNed, HumanCapitalCare, Mensely en Focus, onderdeel van HumanTotalCare. De grootste dienstverlener binnen het domein werk en gezondheid. We staan dagelijks klaar voor 65.000 werkgevers en ruim 1 miljoen medewerkers. IT&Care maakt dit mogelijk.

IT&Care is innovatief. Omgaan met continu verbeteren moet je passen. Samen met onze business werken we aan één HumanTotalCare IT-landschap. Dat doen we efficiënt en effectief om zo werkend Nederland zo goed mogelijk te dienen.

Past het ondersteunen van business collega’s door het vinden, analyseren en implementeren van de best passende IT-oplossingen bij jou? Kom dan als IT-er #meerbetekenen voor werkend Nederland. Bouw mee aan onze high performance organisatie. In Son, Hengelo of Utrecht.

Met wie ga je #meerbetekenen in Son (en af en toe Utrecht)?
Je maakt deel uit van het Portfolio/Change Team. Een leuk, multidisciplinair team vol slimme koppen, dat volgens het SAFe-model samenwerkt. Onderling bepalen jullie voor een deel zelf de taakverdeling in de ontwikkeling en oplevering van nieuwe software. Net als dat jullie voor een groot deel zelf bepalen waar je aan een oplossing werkt: thuis, in Son of Utrecht.

Wat is écht leuk aan deze baan
De komende jaren vernieuwen we vrijwel ons gehele IT-landschap. Als business analist sta je midden in deze verandering en maak je de werkwijzen en processen inzichtelijk van onze ruim 2000 collega’s. Zodat de nieuwe oplossingen hen volledig faciliteren bij het ondersteunen van de 1,5 miljoen gebruikers bij onze eindklanten. Kortom, een kans om écht #meerbetekenen voor velen.

Is er ook iets minder leuk
Eerlijk en open, dat zijn we graag. We zijn veel aan het verbeteren en veranderen en je komt niet in een gespreid bedje terecht.

Gevraagd

Wat neem je mee
Jij bent de verbinder tussen business en IT. Je hebt een intrinsieke drive om onze eindgebruikers, klanten en collega’s goed te begrijpen en te helpen. Je brengt hun behoeften en eisen in kaart met diverse methoden zoals interviews, customer journey mapping en proces analyse.

Vervolgens zorg je ervoor dat onze collega’s, van initiatie tot realisatie, begeleid worden door het changeproces en dat de juiste teams aangehaakt zijn. Denk hierbij aan architectuur, security, juridische zaken en natuurlijk de ontwikkelteams die de change maken en implementeren. Je bent hiervoor zowel procesmatig als inhoudelijk verantwoordelijk en doet dit op een servicegerichte en doeltreffende manier.

Continue verbeteren zit in ons DNA. Naast deze procesgerichte en inhoudelijke ondersteuning willen we dit ook steeds beter en sneller kunnen.

Daarnaast vragen we:
 • Een HBO-werk-en-denkniveau.
 • Bij voorkeur een HBO-opleiding in de richting van Bedrijfskundige informatica, informatica of bedrijfskunde, hoewel andere opleidingsrichtingen ook welkom zijn.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soort gelijke functie.
 • Sterke communicatieve- en analytische vaardigheden.
 • Een proactieve en motiverende houding.
 • Ervaring met projectmanagement en AGILE werkmethoden.
 • Ervaring met Customer journey mapping, proces analyse, functionaliteiten analyse en data analyse.
 • Kennis van het SAFe-framework is een pré.
 • Bereidheid om regelmatig op locatie te werken in Son en Utrecht.


Aanbod

Wat krijg je ervoor terug
 • IT&Care is onderdeel van HumanTotalCare. De merken van HumanTotalCare – met in totaal 2000 collega’s – hebben één gezamenlijk doel voor ogen: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Die missie dragen wij intern natuurlijk ook uit. Het team waar je in terecht komt kenmerkt zich als innovatief en analytisch. We doen niet moeilijk over thuiswerken en flexibel werken is mogelijk. En verder bieden we:
 • Een open, informele werksfeer. We doen het voor, door en met elkaar.
 • Een baan voor 32-40 uur per week.
 • Een salaris volgens onze cao. Voor de functie business analist ligt dat tussen de €4636,- en €5795,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur). Breng je al gerichte ervaring mee dan bespreken we graag jouw salarispositie. Uiteraard krijg je een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Meteen een vast dienstverband.
 • Een winstuitkering. Bij een positief bedrijfsresultaat deelt iedereen mee in de winst.
 • Extra vakantiedagen bij te kopen. Standaard heb je 25 vakantiedagen bij een fulltime functie en daar bovenop kun je per jaar maximaal 13 dagen bij kopen.
 • Een warme introductie in onze organisatie. Dankzij de introductiedagen en de boarding app weet je snel je weg te vinden.
 • Mogelijkheid tot hybride werken, waarbij je werkt vanuit de omgeving die past bij jouw werkzaamheden. Indien nodig faciliteren we je in een goede werkplek.
 • Aandacht voor preventie en vitaliteit met ons My-way ontwikkel- en vitaliteitsprogramma. Je krijgt een persoonlijk vitaliteitsbudget, kunt meedoen aan challenge en ontvangt beloningen voor gezond gedrag.
 • Een uitgebreid aanbod van opleidingen en (online) trainingen via onze eigen my-academy. Wij investeren in jou, zodat we samen kunnen werken aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.
 • Gezellige feesten en borrels, omdat ontspanning voor ons net zo belangrijk is als werken.
Je sollicitatie
Als deze uitdaging je aanspreekt en je voldoet aan de gevraagde kwalificaties, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie! Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter via onderstaande gegevens. Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in