+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sneek.

Functioneel Beheerder MS 365 - Gemeente Súdwest-Fryslân Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Interim Opdracht


De functie

We zoeken een functioneel beheerder Microsoft 365 die ervaring heeft in de rol van product owner. Kun jij ervoor zorgen dat medewerkers effectief en efficiënt gebruik maken van de mogelijkheden die Microsoft 365 te bieden heeft? Lees dan snel verder, want dan zijn we op zoek naar jou.

Als organisatie geloven wij in de kracht van Microsoft 365 om processen te optimaliseren en zo de productiviteit van onze medewerkers te vergroten en de samenwerking te versterken. We zijn bezig met de ontwikkeling van een modern werkplekconcept waarin Microsoft 365 een belangrijke rol speelt.

Jij zorgt voor een continue afstemming tussen de behoeften van de gebruikers en de mogelijkheden van Microsoft 365. Je ontwikkelt en implementeert een strategie die gericht is op maximaliseren van de adoptie, productiviteit en samenwerking.

Als functioneel beheerder & product owner Microsoft 365 ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van het gebruik en de adoptie van Microsoft 365 binnen onze organisatie. Samen met je collega’s bepaal je de volgorde, samenhang en het tempo van de in te voeren functionaliteiten.

Je brengt mogelijke risico’s voegtijdig in beeld, zodat de organisatie tijdig kan bijsturen en indien nodig risico’s en mitigerende maatregelen kan voorleggen aan de stuurgroep.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inrichten van gebruiksprocessen en opleiden van de gebruikers.



Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding informatiekunde of vergelijkbare studie
  • Minimaal 5 jaar ervaring als functioneel beheerder in projecten waarbij uitgebreide en recente kennis is opgedaan met het adviseren, configureren en implementeren van M365 (of Office 365) gerelateerde producten, waaronder Exchange (Online), SharePoint (Online), OneDrive, Microsoft Teams en andere relevante (beveiligings-)toepassingen, waaronder aantoonbaar met MIP en DLP
  • Ervaring met het begeleiden van initiatie, ontwerp, inrichting en adoptie van M365/Office 365 gerelateerde processen, functionaliteiten en technologieën
  • Ervaring met het ontwerpen van processen en het uitdragen van de voordelen van de technologieën
  • Ervaring met het implementeren en beheren van de Microsoft oplossingen en gerelateerde beveiligings- en nalevingsrichtlijnen
  • Ervaring in de rol van Product Owner
  • Aantoonbare ervaring met het begeleiden en uitvoeren van fileshare migraties naar Office 365
  • Ervaring in het werken in waterval- en Agile projecten


Aanbod

Deze opdracht is beschikbaar op detacheringsbasis via YER en staat tevens open voor ZZP'ers.



Bedrijfsomschrijving


Een gemeente verbonden door water, natuur en de mienskip. Gevuld met ambitieuze ondernemingen, een rijke geschiedenis en prachtige toekomstplannen. Met ruim 90.000 inwoners verdeeld over 89 kernen wonen, werken en ontwikkelen we in een groots waterlandschap. Dat is waar we bij Gemeente Súdwest-Fryslân met een grote groep talenten iedere dag hard voor werken.Bij gemeente Súdwest-Fryslân draag je niet alleen bij aan de maatschappij, maar ook aan jezelf. Want bij gemeente Súdwest-Fryslân zijn we allemaal kapitein in onze eigen carrière. Met een breed scala aan opleidingsmogelijkheden in ons Leerhuis en de kennis van ruim 1.000 deskundige collega’s bewandel jij het pad dat bij jou past. Zo neem jij het roer in jouw loopbaan. Belangrijk, want alleen zo help je de gemeente, met haar natuur, ondernemingen en "mienskippen", de beste versie van zichzelf worden.Dát is wat ons drijft.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in