+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Traineeship Data Science & Engineering | €1500 - €2000 bruto per maand Sittard

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Educom

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Educom

Gevraagd

 • 32 uur
 • HBO of hoger
 • Junior

Aanbod

 • Traineeship
 • 1.500 - € 2.000 p/m (bruto)
 

Locatie

Sittard
 

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te groeien en te leren in een Traineeship Data Science & Engineering. We geloven dat je het beste presteert als je doet wat je leuk vindt. Je kwaliteiten en motivatie zijn belangrijker dan je papieren. Samen kiezen we een richting en helpen we je jouw doel te bereiken. We bieden maatwerk in ontwikkeling en sollicitatie, zodat jouw droombeeld werkelijkheid kan worden. Plus, je krijgt de kans om trainingen te volgen en investeren wij in jouw opleiding. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij een nieuwe uitdaging waarin je als professional werkt aan een gezamenlijk doel, waarbij je ook nog eens bezig bent met zelfontwikkeling? Wellicht is de functie van Traineeship Data Science & Engineering dan wel iets voor jou!

De vacature

Als je doet wat je leuk vindt, presteer je op je best. Daar zijn we van overtuigd. Als sinds 1981 stellen we talent in staat het maximale uit hun kwaliteiten te halen. In eerste aanleg gefocust op programmeren en Software Engineering. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen in de wereld en met de opkomst Data Science als aangrenzend vakgebied hebben we onze focus verbreed. Omdat er conceptueel veel overeenkomsten zijn past dat perfect!

Jouw kwaliteiten leiden we overigens niet af van een papiertje. Kwaliteiten liggen ‘verborgen’ in wat je leuk vindt. Kwaliteiten komen naar boven als je gaat ontdekken wat je de rest van je leven wilt doen. Bij ons tellen je talent en je motivatie. We helpen je een richting te kiezen in de brede wereld van Software en Data en coachen om je doel te bereiken. Zo halen we samen het maximale uit jouw kwaliteiten.


Hier gaan we vanuit
 • Houd je van de uitdaging om ‘problemen’ op te lossen? Dan is de kans groot dat je aanleg hebt. We verwachten een HBO-/WO-niveau. Je niveau en potentie bevestigen we aan de hand van een aantal gesprekken en een assessment. Op de uitkomsten daarvan, in combinatie met je instapniveau, spelen we in met maatwerk in het curriculum.
 • Wil je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt? En wil je duurzaam bijdragen aan de toekomst? Wij ook! Samen kunnen we het maximale uit jouw kwaliteiten halen!
Arbeidsvoorwaarden
 • Het salaris voor deze functie is 1500 tot 2000 euro bruto per maand
 • Als je op vakantie wilt kan dit! Je krijgt 26 vakantiedagen
 • Het is mogelijk om trainingen te volgen
 • De opleidingskosten zijn voor ons, de kennis en kunde zijn voor jou. Wij investeren op eigen rekening en risico in je opleiding en verdienen onze investering pas terug als je bij onze werkgevers je kennis in de praktijk verder gaat uitdiepen. Natuurlijk wil jij graag je carrie?re in Data Science opbouwen. Gezamenlijk belang dus.
 • Financieel maatwerk. Een traineeship is een investeringstraject, maar het moet wel financieel haalbaar zijn. We verdelen een vergoedingsbudget naar behoefte, elke situatie is uniek en daar houden we rekening mee. We bouwen uiteindelijk op naar een marktconforme salarie?ring, die past bij de rol en functie die je in de toekomst wilt en kunt vervullen.
 • Maatwerk in ontwikkeling en sollicitatie. Iedereen heeft zijn of haar potentie. Hoe beter we met elkaar afstemmen, hoe meer je droombeeld wordt gevoed en hoe meer mogelijkheden er ontstaan. Vanuit een open cultuur verwachten we uiteraard de volwassenheid om (eigen) verantwoordelijkheid en initiatief te nemen.
Over Educom:

Educom is sinds 1981 een professionele ICT- opleider en als Academy gespecialiseerd in het verkleinen / dichten van de “gap” tussen educatieve uitstroom en arbeidsmarktinstroom. We leiden  werkzoekenden op een gestructureerde  manier op in de ICT-sector en specifiek binnen het vakgebied Software Engineering. Binnen de ICT-branche richt Educom zich op het vakgebied van Software Engineering (onder andere: Design and Development  van software, web en mobile, interaction en industrial Design, Informatieanalysen, Testen, technisch en functioneel Applicatiebeheer en support). Met vier vestigingen in Nederland bestaat Educom al 34 jaar. We zetten onze ervaring kwalitatief in sinds 1981 vanuit Sittard, sinds 2013 in Eindhoven, sinds 2015 in Utrecht en sinds 2016 in Arnhem. Met een trackrecord van bijna 1600 opgeleiden tot nu toe en een succesratio van 94% is kwaliteit leidend voor ons. Succes is er pas als het doel behaald is: een baan als zelfredzaam professional.

 • Opgericht in 1981
 • De gemiddelde leeftijd is 24.
 • Werkzaam in 4 kantoren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in