+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Systeembeheerder Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 5.400 p/m (bruto)
 • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding
 

Locatie

Schiphol-Rijk
 

Vacature in het kort

Wij zoeken een Systeembeheerder met kennis van Microsoft en Linux voor een internationale klant in de automatisering. Je komt in een team van IT-professionals en zorgt dat de IT-infrastructuur goed werkt. Je lost problemen op en helpt bij nieuwe IT-projecten. Belangrijk is dat je goed zelfstandig werkt en goed praat met collega's en klanten. Je krijgt een goed salaris, pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding, en een laptop en mobiel van de zaak. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn momenteel op zoek naar een Microsoft Systeembeheerder met kennis van Linux voor een interne functie bij een van onze gewaardeerde internationale klanten. Deze organisatie is gespecialiseerd in automatisering en logistieke processen, en biedt een breed scala aan ICT- en Security diensten aan. Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve oplossingen over de hele wereld, hebben ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en vooruitstrevende partner in hun vakgebied.
Als Systeembeheerder bij deze organisatie zul je werken in een dynamische omgeving met zeer gemotiveerde en bekwame professionals. Je zult deel uitmaken van een team dat IT-oplossingen met toegevoegde waarde ontwikkelt en implementeert, terwijl je ervoor zorgt dat de IT-infrastructuur van de organisatie soepel en efficiënt blijft draaien.

Als jij de persoon bent die we zoeken, beschik je over diepgaande kennis van Microsoft-systemen en heb je ervaring met het beheren van Linux-systemen. Daarnaast ben je proactief, resultaatgericht en een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Als Systeembeheerder bij deze organisatie maak je deel uit van een team van 10 IT-professionals en ben je verantwoordelijk voor het beheer en de verbetering van de IT-infrastructuur, applicaties en netwerkomgeving. Daarnaast ben je een expert op het gebied van het oplossen van complexe 2e en 3e Lijns incidenten, waarbij je snel en efficiënt handelt om downtime te minimaliseren en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Naast deze dagelijkse taken zal je ook een actieve rol spelen in verschillende projecten, waarbij je ondersteuning biedt aan het team. Jouw technische kennis en expertise zullen bijdragen aan de succesvolle implementatie van innovatieve IT-oplossingen, terwijl je ervoor zorgt dat de systemen naadloos blijven werken.

Als Systeembeheerder bij deze organisatie is het van essentieel belang dat je een proactieve, oplossingsgerichte houding hebt en dat je in staat bent om zelfstandig te werken. Met jouw uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden ben je in staat om effectief te communiceren met collega's en klanten, en zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van de voortgang en eventuele knelpunten.


Gevraagd profiel:
 • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt kennis en ervaring met Windows-servers;
 • Je hebt kennis en ervaring met Linux;
 • Je hebt kennis en ervaring met Active Directory;
 • Je hebt kennis en ervaring met VMware;
 • Je hebt kennis en ervaring met ITIL;
 • Je bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. 
Arbeidsvoorwaarden:

Je kunt hier goede arbeidsvoorwaarden verwachten, waaronder: pensioenregeling, een goed salaris tot ongeveer € 5400,- op 40 uur, afhankelijk van je kunde en ervaring, brede opleidingsmogelijkheden binnen de organisatie, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, laptop en mobiel van de zaak.

Er zijn meerdere arbeidsvoorwaarden te benoemen. Geïnteresseerd in deze functie en zou je meer willen weten? Neem dan contact op met Mika Tonissen van CareerValue via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in