+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Traineeship tot Informatie Analist in regio Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Traineeship
 • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Bij ons traineeship tot IT consultant leer je de vaardigheden om een gecertificeerde Informatie Analist te worden. Als Informatie Analist ben je de schakel tussen de business en IT en neem je de leiding bij softwareontwikkelingsprojecten. Je voert gesprekken met verschillende belanghebbenden, bespreekt aanvragen en brengt wensen en obstakels in kaart met het management. Vervolgens werk je samen met IT om jouw plannen te realiseren en alle betrokkenen op één lijn te krijgen. Naast het uitvoeren van requirement analyses en technische tests, ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en verbeteren van de bedrijfsprocessen. Met jouw brede kennis en expertise ben je onmisbaar binnen het bedrijf.

Het traineeship

Het traineeship duurt 2 jaar, welke wij aftrappen met onze bootcamp. Je gaat o.a. bezig met software testing en requirements engineering. In de bootcamp haal je erkende certificaten zoals het ISTQB, IREB en het SCRUM-certificaat. Na het afronden van de bootcamp ga je aan de slag bij één van de opdrachtgevers in regio Rotterdam. We hebben dit ook voor andere steden, dus reageer gewoon op deze vacature. We kunnen vervolgens kijken wat voor jou het beste uitkomt. 

Na de bootcamp ga jij aan de slag bij een van onze mooie opdrachtgevers. Zodra je daar start, word jij gekoppeld aan een senior IT-professional, die jou gedurende het traineeship zal begeleiden in jouw technische ontwikkeling.

Daarnaast vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk. Gedurende 2 jaar verzorgen wij coaching op het gebied van jouw soft skills. Denk hierbij aan time-management, feedback geven of communicatie op de werkvloer. Daarnaast hebben we ons persoonlijk leiderschapstraject 'Take Charge', een supervet traject waarin jij de leiding over jouw (werkende) leven leert pakken. Hiervoor koppelen wij jou aan één van onze Talentmanagers, die jou gaat begeleiden en coachen op jouw soft skills.

Zie jij jezelf al staan in de rol van Informatie Analist? Solliciteer voor het traineeship tot Informatie Analist in regio Rotterdam! 


Wat wij bieden
 • Direct een vast contract!
 • Een goed basissalaris van ten minste € 2500,-;
 • Een betaalde opleiding;
 • De kickstart van jouw IT-carrière;
 • Nuttige en erkende certificaten (Agile Scrum Foundation, ISTQB Foundation en IREB Foundation);
 • Persoonlijke begeleiding door een senior IT-professional;
 • Coaching op jouw persoonlijke ontwikkeling.
Wat wij vragen:
 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Aantoonbare affiniteit met IT (bijvoorbeeld door (zelf)studie);
 • Je spreekt vloeiend Nederlands;
 • Fulltime beschikbaarheid.
Solliciteren

Ben jij de Young Professional die wij zoeken? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsRotterdamWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Tijdelijke fulltime baan, Traineeships, ThuiswerkSalarisindicatie Tussen €2.500 en €3.000 Per maand Verantwoordelijk voorAdviserende rol en schakel tussen IT en het managementGepubliceerd op09-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Bij ons traineeship tot IT consultant leer je de vaardigheden om een gecertificeerde Informatie Analist te worden. Als Informatie Analist ben je de schakel tussen de business en IT en neem je de leiding bij softwareontwikkelingsprojecten. Je voert gesprekken met verschillende belanghebbenden, bespreekt aanvragen en brengt wensen en obstakels in kaart met het management. Vervolgens werk je samen met IT om jouw plannen te realiseren en alle betrokkenen op één lijn te krijgen. Naast het uitvoeren van requirement analyses en technische tests, ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en verbeteren van de bedrijfsprocessen. Met jouw brede kennis en expertise ben je onmisbaar binnen het bedrijf.Het traineeshipHet traineeship duurt 2 jaar, welke wij aftrappen met onze bootcamp. Je gaat o.a. bezig met software testing en requirements engineering. In de bootcamp haal je erkende certificaten zoals het ISTQB, IREB en het SCRUM-certificaat. Na het afronden van de bootcamp ga je aan de slag bij één van de opdrachtgevers in regio Rotterdam. We hebben dit ook voor andere steden, dus reageer gewoon op deze vacature. We kunnen vervolgens kijken wat voor jou het beste uitkomt. Na de bootcamp ga jij aan de slag bij een van onze mooie opdrachtgevers. Zodra je daar start, word jij gekoppeld aan een senior IT-professional, die jou gedurende het traineeship zal begeleiden in jouw technische ontwikkeling.Daarnaast vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk. Gedurende 2 jaar verzorgen wij coaching op het gebied van jouw soft skills. Denk hierbij aan time-management, feedback geven of communicatie op de werkvloer. Daarnaast hebben we ons persoonlijk leiderschapstraject 'Take Charge', een supervet traject waarin jij de leiding over jouw (werkende) leven leert pakken. Hiervoor koppelen wij jou aan één van onze Talentmanagers, die jou gaat begeleiden en coachen op jouw soft skills.Zie jij jezelf al staan in de rol van Informatie Analist? Solliciteer voor het traineeship tot Informatie Analist in regio Rotterdam!  Wat wij bieden Direct een vast contract!Een goed basissalaris van ten minste € 2500,-;Een betaalde opleiding;De kickstart van jouw IT-carrière;Nuttige en erkende certificaten (Agile Scrum Foundation, ISTQB Foundation en IREB Foundation);Persoonlijke begeleiding door een senior IT-professional;Coaching op jouw persoonlijke ontwikkeling. Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; Aantoonbare affiniteit met IT (bijvoorbeeld door (zelf)studie);Je spreekt vloeiend Nederlands;Fulltime beschikbaarheid. Solliciteren Ben jij de Young Professional die wij zoeken? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in