+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Mendix Developer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Senior Mendix Developer

Functiebeschrijving
(Note: This job posting is only open to native level or near-native level Dutch speakers. If you are not proficient in Dutch, please have a look at our other job postings instead!)

Spreek jij native of near-native Nederlands? Lees dan verder!

Snap jij als geen ander dat je met low-code Mendix snelle, veilige en toegankelijke apps maakt? Ben jij die ervaren Mendix developer met specialistische kennis en ervaring in het ontwikkelen van verschillende Mendix apps bij verschillende organisaties? En ben jij nú op zoek naar een nieuwe uitdaging en/of werkomgeving?

Bij ons krijg je als Senior Mendix Developer dé baan met inhoud, uitdagingen en met kansen om jezelf verder te ontwikkelen als persoon en als developer. Solliciteer daarom vandaag nog en sluit je aan bij onze groeiende community van meer dan 25 Mendix developers, die hun kennis, kunde en nieuwe ontwikkelingen delen opdat zij met z’n allen zo efficiënt mogelijk meebouwen aan het groeiende Mendix applicatielandschap van onze klant. Kortom, werk dat ertoe doet.

Want:

• je bent de drijvende kracht om samen, werkend in een Scrum DevOps teamsamenstelling, te werken aan innovatieve en technisch uitdagende en kwalitatieve hoogwaardige Mendix apps;
• je vindt het belangrijk om alle technische ontwikkelingen bij te houden om er zo voor te zorgen dat we onze Mendix community en omgeving(en) blijven professionaliseren;
• je bent een baken van kennis voor je Mendix collega’s en klant(en), ook als het gaat om het waarborgen en aanvullen van de door ons reeds opgestelde standaard en richtlijnen;
• je de ambitie hebt om het beste uit jezelf te halen en de beste Mendix app(s) te bouwen;
• je het leuk vindt om als senior/expert je (technische) bijdrage te leveren tijdens de offerteaanvragen van onze klant(en).

Jouw rol in ons team

Als Senior Mendix Developer geef je bij CGI sturing, uitvoering en begeleiding aan je team, om middels intensief samenwerken binnen je multidisciplinaire Scrum DevOps team, te werken aan het (her- of door-) ontwikkelen van bestaande of nieuwe Mendix applicaties voor onze klant. Jij bent daarbij de drijvende kracht binnen het team voor de levering, coacht andere Mendix Developers om hun taken zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren, voert overleg en neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de gebouwde Mendix app conform de kwaliteitsrichtlijnen van de klant.

Hierbij begeleid en adviseer je de klant en leid je je team van ervaren en minder ervaren Mendix Developers bij de vertaling van de bedrijfsprocessen van de klant naar nieuwe of hernieuwde innovatieve maar soms ook complexe Mendix apps. Je ontwikkelt daarbij samen met je team continue nieuwe functionaliteiten door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden met Mendix binnen het gestelde applicatielandschap, alsook door het toepassen van Mendix practices. Zodoende creëer je sneller meerwaarde voor deze klant en de (eind-) gebruikers van deze (nieuwe) Mendix app.

Daarnaast blijf jij jezelf verder ontwikkelen door middel van het volgen van trainingen bij onze CGI Academy en door de persoonlijke begeleiding van een van je senior collega’s. Samen met de andere Senior Mendix Developers blijf je elkaar en elkaars team continu uitdagen en bijscholen met kennis op ons vakgebied door middel van gezamenlijke kennissessies, teammeetings en informele bijeenkomsten.

Hoe jij ons team versterkt

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en met een sterke, natuurlijke overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders, maar ook je teamleden, voor jouw ideeën te winnen. Je bent daadkrachtig, doortastend, innovatief maar ook een teamspeler die samen met je team gaat voor het behalen van ‘het juiste’ resultaat. Je hebt een proactieve klant- en resultaatgerichte instelling.

Verder vragen wij:
• Een afgeronde (technische) HBO/WO-opleiding, bij voorkeur in bedrijfsinformatica;
• Mendix Advanced Developer Certificaat en Mendix Expert Developer Certificaat of het is aantoonbaar dat deze binnen afzienbare tijd behaald kan worden;
• Aantoonbare werkervaring opgedaan binnen diverse klein- en grootschalige projecten bij verschillende klanten;
• Meer dan 5 jaar ervaring in IT en minimaal 4 jaar ervaring als Mendix Developer;
• Bereidheid tot begeleiden en coachen van minder ervaren alsook ervaren collega’s;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
Met als Pré’s voor deze functie
• Aantoonbare werkervaring met het toepassen van SOLID principes, Mendix best practices en algemene codeer- of software engineering standaarden;
• Affiniteit met user experience design, want we willen natuurlijk dat de apps er goed uitzien en blijven zien;
• Bekendheid met de security aspecten van het Mendix platform, zoals entity access, (user)rol-configuratie en vulnerability detection;
• Affiniteit met (Mendix) testing frameworks, zoals Mendix unit testing, Robot framework en Playwright;
• Aantoonbare werkervaring met databasemanagement, bij voorkeur PostgreSQL
• Aantoonbare werkervaring met data-/ service-integratie processen middels REST, SOAP en/of OData, zowel functioneel als technisch;
• Praktische kennis van en werkervaring met CI/CD op Cloud platformen zoals MS Azure, CloudFoundry en AWS;
• Aantoonbare werkervaring in Agile / Scrum teams en/of Scrum DevOps teams.

For this vacancy fluent Dutch language is required.

Waar kom je terecht?

Als Senior Mendix Developer ga jij werken bij de unit Softwarehuis binnen de sector Ministry of Infrastructure and Water. Deze sector bestaat uit meer dan 150 collega’s. Met collega’s in andere sectoren binnen dezelfde business unit houden wij ons bezig met vitale infrastructuur van Nederland, zoals transport, wegennet, water(wegen), spoor, gas, elektriciteit, telefoon- en datadiensten. CGI helpt haar klanten om hun missie-kritische werk zo efficiënt mogelijk te kunnen doen. Wij werken aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Dit doen wij met innovatie, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Naast ons werk bij de klant delen we kennis en discussiëren we met onze collega’s over onderwerpen zoals DevOps, Java, .Net, Low-Code en testen en de nieuwe ontwikkelingen binnen de diverse practices.

Waarom CGI?

CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
• Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen
• Je werkt met de nieuwste technologieën
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Vragen over de functie? Stel ze aan Arjan van Zalk, Director Consulting Services via 06-23351054 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Natrah Pula via +31 11218723 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in