+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

OutSystems developer junior / medior - Energietransitie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

OutSystems developer junior / medior - Energietransitie

Functiebeschrijving
Gaat je hart sneller kloppen van softwareontwikkeling waarmee je applicaties kunt maken met minder code en dus sneller en efficiënter?

Jouw rol in ons team
Als OutSystems developer ontwikkel en implementeer je binnen ons team nieuwe applicaties, verbeter en onderhoud je de prestaties van bestaande applicaties en werk je aan diverse projecten van onze klant. Je helpt met het omzetten van wensen naar werkende software van het hoogste niveau op basis van een Agile-werkmethodiek. Je werkt met klanten in de markt van Energieleveranciers en Netbeheerders.

Hoe jij ons team versterkt
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders voor jouw ideeën te winnen. Je bent een echte team player die pragmatisch, resultaatgericht en klantgericht is. Je bent geordend, geduldig en analytische aangelegd. Je bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van (OutSystems) development en engineering. Daarnaast heb je: ervaring met OutSystems architectuur en ontwikkeling, ervaring in het ontwikkelen van UI, Applicaties en API's, ervaring met de integratie van web services (SOAP, REST) en databases (SQL), affiniteit met front-end technologie (JavaScript, CSS, HTML), ervaring met het werken in een Agile omgeving, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, afgeronde HBO / WO opleiding met een sterke ICT component.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.
Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht
Bij CGI werk je in de dynamische markt van Energieleveranciers en Netbeheerders, die momenteel wordt gevormd door de energietransitie naar duurzaamheid. We bieden oplossingen voor slimme netwerkinfrastructuren, asset-optimalisatie en decentrale energie-opwekking en -distributie. Met een team van 6,000 energieprofessionals bedienen we meer dan 200 klanten op vijf continenten, waaronder grote energiebedrijven in Europa, en ontwikkelen we prijswinnende oplossingen zoals systemen voor elektrisch rijden, slimme meterdata en smart grids. Iets om trots op te zijn om binnen zo'n mooi team te werken!

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze telefonisch aan Djamshid Amiri (Director Consulting Services) via 06 - 47181612 of per mail via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Natrah Pula via +31 11218723 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in