+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Data Scientist | €4000 - €5500 bruto per maand Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Brink

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Brink

Gevraagd

 • Parttime
 • HBO of hoger
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.000 - € 5.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Jij weet als geen ander dat data science tegenwoordig niet meer weg te denken is bij het oplossen van complexe vraagstukken. En je wilt jouw kennis hierover graag toepassen binnen de gebouwde omgeving. Daarmee lever je echt een bijdrage aan maatschappelijke thema’s als verduurzaming, de woningcrisis en de energietransitie. Met jouw ontwikkelvaardigheden en ambities pas jij naadloos in een organisatie die staat in het kloppend hart van bouw, vastgoed en infra. Bovendien wil niet alleen jij blijven innoveren, dat willen wij ook!

Je werkt samen met een klein maar groeiend team van Data Scientisten aan ons platform Digitale Vastgoedogen om dit steeds weer een stap verder te brengen. Door de nieuwste technieken toe te passen, maar ook door goed te luisteren naar wat de klant vraagt. De interne klant, jouw Brink collegas, maar ook onze opdrachtgevers. Je ontwikkelt om de klant te kunnen helpen bij het nemen van goed onderbouwde beslissingen. Van data analyses tot aan software ontwikkelingen. Je helpt hen hiermee echt vooruit. Daarmee brengen we samen de bouw-, vastgoed- en infrasector in beweging.

Waar kom je te werken?

Brink is een organisatie waar jij je helemaal thuis gaat voelen. Dankzij de informele sfeer en de ruimte die jij krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je nieuwe baan is er een in een organisatie die een betekenisvolle meebouwer wil zijn en die wil bijdragen aan een leefbaardere en duurzamere maatschappij. Omdat er meer is in het leven dan werk, organiseren we ook veel leuke activiteiten met elkaar, zowel binnen teams als met de hele organisatie.

We gaan voor een samenwerking op de lange termijn. Daarom mag je één of meer certificaten kopen als je een vast contract hebt. Daarmee bezit je een stukje Brink. Wij vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden passen bij jouw persoonlijke situatie. Je mag een deel ervan zelf inrichten met een persoonlijk budget. Je werkt vanaf één van onze fijne en moderne kantoren in Rotterdam of Eindhoven (nabij Rotterdam en Eindhoven Centraal).

Wat wij vragen?
 • Je hebt een afgeronde WO opleiding op het gebied van Data Science of Informatica.
 • Je hebt circa 5 jaar werkervaring in het toepassen van data science.
 • Jij weet wat je doet op gebied van data science, maar bent ook nog niet uitgeleerd.
 • Programmeren in Python en verwante talen is je op het lijf geschreven.
 • Ervaring met het werken in een Microsoft Azure omgeving is een pré. Bijvoorbeeld het opzetten en managen van pipelines
 • Je bent geïnteresseerd in de gebouwde omgeving, maar mag op dit kennisgebied best nog een groentje zijn. Wij weten zeker dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt!
 • Pionieren is jouw tweede natuur en jij kan simpel maken wat toch best ingewikkeld is.
Wat wij bieden?

 • Wij vinden het belangrijk dat jouw arbeidsvoorwaarden passen bij deze tijd en vooral bij jouw persoonlijke situatie. Daarom bieden we mogelijkheden om parttime, hybride en thuis te werken.
 • We zorgen ervoor dat jij alle middelen krijgt om dat prettig en effectief te doen, zoals een telefoon en een laptop.
 • Afhankelijk van je functie heb je de keuze uit meerdere mobiliteitsopties. Onze kantoren liggen dicht bij stations, dus we moedigen duurzaam vervoer zoveel mogelijk aan. Zo krijgt iedereen van ons een NS-Businesscard voor zakelijke reizen.
 • Een deel van jouw arbeidsvoorwaarden mag je zelf inrichten met een persoonlijk budget. Daarmee beschik je, naast je salaris, over een ‘vrij’ besteedbaar bedrag dat je kunt inzetten voor verschillende doelen.
 • Koop er extra vrije dagen mee of zet het weg voor je pensioen. Als je situatie thuis verandert, kun je de condities op het werk zelf mee laten veranderen.


Bedrijfsomschrijving

Brink Groep is actief binnen de bouw-, huisvestings- en vastgoedmarkt. We adviseren bij complexe projecten en leveren specialistische softwaretools om de plannen te beheersen. Met onze sterke kennisvelden kosten- en informatiemanagement. Altijd op zoek naar het evenwicht tussen de ambitieuze dromen van onze opdrachtgevers en de haalbaarheid binnen de marktomstandigheden. Daarbij analyseren we risico’s en maken ingewikkelde processen inzichtelijk. Wij zijn creatief en bedenken steeds nieuwe tools om de grip op projecten te verstevigen. We scheppen ruimte voor onze klanten en geven ook grenzen aan om onze klanten voor fouten te behoeden.   Met 240 hoogopgeleide specialisten zijn we een (financieel) solide partner. De continuïteit binnen de leiding draagt daar in hoge mate aan bij. De breedte van ons dienstenpakket is uniek, met nog altijd een focus op financiën en automatisering. We gebruiken onze kennis voor sterke analyses en vinden het nog belangrijker om deze praktisch te vertalen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in