+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Puttershoek.

Senior medewerker functioneel applicatiebeheer Puttershoek

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Zorgwaard

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Zorgwaard

Gevraagd

 • 34 - 36 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract

Vacature in het kort

Als senior medewerker functioneel applicatiebeheer werk je in een team dat zorgt dat alles rondom de applicaties goed loopt. Je geeft advies, werkt aan verbeteringen en neemt deel aan projecten. Deze baan is voor iemand die van uitdagingen houdt en graag in een groeiende en professionele organisatie werkt. Je krijgt de kans om veel te leren en jezelf te ontwikkelen. Samenwerken en elkaar helpen staan centraal. Plus, je werkt op mooie, moderne locaties met alle nodige voorzieningen. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

De senior medewerker functioneel applicatiebeheer werkt samen met de collega’s van het Zorgwaard Servicecentrum waar alle vragen en problemen van zorgcollega’s binnen komen en gezamenlijk afgehandeld worden en waar applicatiebeheer, advies uitbrengt voor proces- of applicatiegebruik verbetering.
Als applicatiebeheerder zorg je voor het gesmeerd laten lopen van het afhandelen van de dagelijkse vragen omtrent de applicaties, het onderhoud en de ontwikkeling van de diverse (kern)applicaties waar Zorgwaard mee werkt. Je bent pro actief en geeft hierover advies aan de Coördinator Servicecentrum en de Projectmanager ICT. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoer ervan en neem je deel aan projecten waar er advies en actie nodig is omtrent de applicaties waar jij, samen met je collega applicatiebeheer, voor verantwoordelijk bent.
Kortom een veelzijdige functie voor een ervaren ICT’er die houdt van een uitdaging in een organisatie die groeit, verder professionaliseert en toekomst klaar gemaakt wordt.
In deze functie:
 • Zorg je dat onze leveranciers hun serviceverlenings- en prijsafspraken nakomen
 • Analyseer je data en koppel je bevindingen en adviezen terug aan het management
 • Initieer, implementeer en borg je mede ICT projecten
 • Verzorg je de communicatie omtrent jouw projectenkalender en/of calamiteiten i.s.m. de Coördinatoren van de Dienst ICT, Innovatie, Service & support en Gebouw & beheer.
Zelforganisatie

Zorgteams weten hoe het moet
Zorgwaard is er trots op dat we in zelforganiserende teams werken. Alle teams zijn kleinschalig en ieder team bepaalt zelf hoe de zorg voor de cliënten het beste tot zijn recht
komt. We werken vanuit de gedachte dat we de zorg willen geven die wij graag voor één van onze dierbaren willen krijgen. Met zelforganisatie zetten we als collega’s de schouders eronder en krijgen we veel voor elkaar. Samenwerken is daarbij onmisbaar én maakt het werk leuk.

Alles kan!

Van ontwikkelen tot en met kennisdelen
Bij Zorgwaard is er veel ruimte voor eigen inbreng en je blijft altijd up-to-date. Via onze afdeling Opleiding & Ontwikkeling kun je bijvoorbeeld interessante (online) trainingen en workshops volgen. En, als je het leuk vindt, dan krijg je volop gelegenheid om Zorgwaard te vertegenwoordigen bij externe overleggen, commissies en netwerken. Bovendien hebben we zo veel verschillende (zorg)disciplines in huis, dat er veel afwisseling en persoonlijke groei mogelijk is.

We zorgen voor elkaar
Met een goed gevoel naar huis
Bovendien geldt, wat je ook doet bij Zorgwaard: je gaat altijd met een goed gevoel naar huis, want werken bij Zorgwaard betekent veel waardering voor je inzet, van zowel cliënten als je collega’s. Wij zijn namelijk niet alleen zorgzaam voor de cliënten, maar ook voor elkaar. Je doet ertoe bij Zorgwaard!

Werken op moderne locaties
Alle voorzieningen zijn aanwezig
Zorgwaard heeft prettige omstandigheden voor zowel cliënt als medewerker. Met tien moderne locaties is het mogelijk dat iedere cliënt, met welke zorgvraag ook, zo dicht mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving terecht kan voor deskundige zorg en ondersteuning.
De Zorgwaard-locaties zijn van alle moderne faciliteiten voorzien en bieden cliënten én medewerkers een aangename plek om te verblijven. We werken met moderne software voor het registreren van cliëntgegevens, we gebruiken daarbij iPads en er zijn hypermoderne liftsystemen om het tillen makkelijk te maken. Op locatie Rembrandt is er ook een nieuw therapiebad met verstelbare bodem.

Gevraagd

Wat neem je mee
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding ICT gerelateerd en/of ruime werkervaring in het beheer en de ontwikkeling van applicaties,
  v.. Topdesk, Xelion, ONS, , MDM beheer, Azure, etc.;
 • Je hebt kennis van en affiniteit met ICT processen b.v.k. in de ouderenzorg;
 • Je bent communicatief en kunt iets technisch omzetten in begrijpelijke taal en werkwijzes.
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook draai je mee in een schema voor bereikbaarheid. je ICT collega’s;
 • Je kunt goed samenwerken;Ontstaat er bij jou een glimlach als
  • Je meewerkt aan het optuigen en uitvoeren projectenkalender ICT; o.a. mailmigratie, cloudmigratie, aanschaf nieuw FMIS systeem, verbetering netwerk en telefonie en verder licentiebeheer, Power bi analyses, MDM beheer, projectleiding, assistentie bij uitrol zorgdomotica;
  • Je actief ITIL Management uitvoert én actief stuurt op problem- en incident management;
  • Je betrokken bent bij de begroting cyclus rondom ICT middelen;
  Dan moet je deze kans dus niet laten liggen !
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in