+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Verpleegkundige incidentenlijn Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Tempo-Team

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.904 - € 4.108 p/m

Vacature in het kort

Voor een unieke rol als HBO verpleegkundige op een incidentenlijn, waarbij je jouw kennis inzet zonder direct aan het bed te werken, bieden we een kantoorfunctie met de mogelijkheid tot thuiswerken. Je komt te werken in een hecht team binnen een landelijk opererende organisatie. Naast een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding en de optie voor een vast dienstverband, ontvang je ook een laptop, headset en mobiel. En niet te vergeten, je bent van de partij bij onze teamuitjes! Op zoek naar een boeiende loopbaan? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een HBO verpleegkundige die niet aan bed wil werken? Voor incidentenlijn zet jij jouw kennis en ervaring in. Je komt te werken op een kantoor in de omgeving van Oss. Op deze plek ontzorg je cliënten, door telefonisch vragen te stellen, adviseren en organiseren. Op termijn kun je ook vanuit huis werken.

Wat bieden wij jou
  • Salaris €2.904-€4.108 bruto per maand obv 40 uur
  • Reiskosten €0,21 per km
  • Kantoorbaan, met optie tot thuiswerken
  • Parttime baan, met optie op vastdienstverband
  • Bij de teamuitjes ben je van de partij!
  • Je krijgt laptop, headset en mobiel
Wie ben jij

Een verpleegkundige incidentenlijn houd jij je hoofd koel wanneer er meerdere lijnen overgaan. Je bent analytisch, communicatief vaardig en weet rust in te brengen in een gesprek. Om als verpleegkundige in de deze functie te werken heb je:

  • Een hbo diploma verpleegkundige,
  • Een geldige BIG registratie,
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Wat ga je doen

Je begint om 8.00 met het opstarten van alle systemen die je nodig hebt en neemt iets te drinken. Je collega draagt de dienst aan je over. De telefoon gaat; een cliënt heeft een prik ongeluk gehad en doet hier melding van. De cliënt is ontzettend geschrokken en in lichte paniek. De meldingen gaan overziekte door een prik-, snij-, bijt-, spat- of krabaccident, besmetting met MRSA door onbeschermde blootstelling of het oplopen van de zieke van Lyme door een tekenbeet.

  • Als HBO verpleegkundige incidentenlijn stel je de cliënt gerust en stelt alle vragen die je nodig hebt om de melding te kunnen verwerken,
  • Je maakt een inschatting van de risico's, adviseert en regelt de benodigde nazorg. Als het nodig is, kun je advies opvragen bij een arts,
  • Als je alle acties hebt georganiseerd en de melding geregistreerd hebt volgens protocol, kun je de melding sluiten.
Waar ga je werken

Je komt op een kantoor in de omgeving van Oss te werken, bij een landelijk werkende organisatie op het gebied van infectiepreventie op het werk.

  • Je werkt in een enthousiast, hecht team met een open cultuur. Alle collega's zijn echt betrokken met elkaar. Er zijn korte lijnen.
  • Je werkt overdag op kantoor en in de avond-, nacht- en weekenddienst vanuit huis. Het is dus belangrijk dat je beschikbaar voor alle voorkomende diensten; dag, avond en nacht, ook in weekend,
  • Uiteraard word je goed ingewerkt voordat je zelfstandig aan de slag gaat in een avond-of nachtdienst.
Sollicitatie

Ja, dat dachten we al. Dit is echt iets voor jou! Wil jij starten in de functie van verpleegkundige incidentenlijn? Reageer vandaag en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Wil je graag nog iets weten over deze topbaan? Bel, app of mail Ottelien. We spreken je snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in