+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moordrecht.

Azure Solutions Architect - Per Direct Moordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Twyzer

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Gevraagd

 • 37 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Rijbewijs Auto (B)
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • Auto v/d zaak, Laptop
 

Locatie

Moordrecht
 

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Microsoft Azure als Azure Solutions Architect bij een toonaangevend kennisbedrijf. In deze rol speel je een cruciale rol in het moderniseren van applicaties, integratie en het bieden van AI/data-oplossingen. Geniet van een gezellig kantoor, de mogelijkheid tot thuiswerken, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk studieplan, gezonde werk-privebalans, en de keuze tussen een leaseauto of mobiliteitsvergoeding. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werken met het Microsoft Azure platform, architectuur richtlijnen en technische oplossingen in een gevarieerde, verantwoordelijke rol? Wij zoeken jou! Momenteel is ons bedrijf aan het groeien en hebben we jouw hulp als Azure Solutions Architect hard nodig!

Jouw rol

Twyzer is een toonaangevend kennisbedrijf gespecialiseerd in Azure (PaaS) oplossingen. Onze expertise ligt in het helpen van diverse organisaties bij het opzetten en optimaliseren van hun IT-omgeving met behulp van de geavanceerde cloud-native producten en diensten van Azure. Dit doen we o.a. voor bekende namen als KPMG, Auping en Universiteit Nyenrode.

Bij Twyzer ligt de focus op het moderniseren van applicaties, integratie en het bieden van AI/data-oplossingen op het Microsoft Azure Cloud Platform. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van serverless componenten, waardoor we efficiënt en toekomstbestendige oplossingen bieden.

In deze rol van Azure Solutions Architect ben je verantwoordelijk voor het formuleren en implementeren van strategieën en ontwerpen op het Microsoft Azure (PaaS) platform. Tijdens dit proces houd je rekening met zowel de standaarden als specifieke klantvereisten. Je leidt daarnaast de ontwikkeling van architectuur richtlijnen en best practices om de optimalisatie van Azure-based oplossingen te waarborgen. Ook coördineer je implementaties van technische oplossingen, waarbij het waarborgen van een naadloze overgang van ontwerp naar praktische uitvoering cruciaal is.

Jouw takenpakket bestaat verder uit:

 • Signaleren van problemen en deze oplossen samen met je collega’s;
 • Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties binnen je vakgebied en deze actief aandragen binnen onze organisatie en integreren in onze processen;
 • Op professioneel niveau communiceren met klanten, leveranciers en collega’s, waarmee je o.a. de voortgang van projecten bespreekt en waaraan je eventuele afwijkingen van gemaakte afspraken tijdig meldt;
 • Inplannen en voeren van terugkerende overleggen met het management.

Niet alleen is dit een technische rol, ook ben jij een verbindende factor in ons bedrijf. Het bevorderen van een feedbackcultuur staat namelijk ook centraal in deze functie van Azure Solutions Architect. Je ondersteunt ons in het creëren van een omgeving waarin constructieve feedback wordt gestimuleerd en we effectief en professioneel communiceren met klanten, leveranciers en collega’s.

Ook draag je actief bij aan onze on- en offline zichtbaarheid door het publiceren van blogs en het geven van presentaties tijdens relevante bijeenkomsten. Hiervoor is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de laatste trends en innovaties, dit toepast in de praktijk en vervolgens je kennis en best practices deelt met je collega’s.

Wie we zoeken

Voor deze vacature van Azure Solutions Architect zoeken we iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en zich thuis voelt in een commercieel klimaat. Kenmerkend voor jou karakter is dat je enthousiast, ondernemend, leergierig, stressbestendig en secuur bent. Verder ben je in staat technische concepten helder en enthousiast te presenteren aan verschillende belanghebbenden en problemen te signaleren plus op te lossen (zowel zelfstandig als in teamverband).

Je neemt als Azure Solutions Architect ook het volgende mee:

● Afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting

● Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie in de IT-branche

● Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

● In het bezit van een autorijbewijs

● Microsoft certificaten AZ-204, AZ-400, AZ-104 en/of AZ-305 (geen must, maar een pre)

Daarnaast is het belangrijk dat je kennis van en ervaring hebt met:

● Frontend en backend softwareontwikkeling op de Microsoft stack: C#, .NET, ASP.NET, TypeScript, React, PowerShell, Bicep, YAML etc.

● Databases zoals Fabric, SQL Server, Azure SQL en Cosmos DB

● Tools en technieken zoals Azure DevOps, Agile/Scrum, GitHub, git, CI/CD, Visual Studio (Code), Entity Framework en Containers

● Het ontwerpen en implementeren van technische oplossingen op het Azure PaaS platform

● Azure-services en -architecturen, met een focus op het implementeren van best practices en standaarden

Wat we bieden

Wij hebben een gezellig kantoor in Moordrecht (vlak bij Gouda) waar we graag iedere week twee dagen bij elkaar komen om samen te werken, te brainstormen over lopende opdrachten en bij te praten tijdens een kopje koffie. Op kantoor regelen we een fijne werkplek voor jou met een elektrisch zit-sta-bureau, groot beeldscherm, docking station en comfortabele bureaustoel. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat Twyzer onderscheidt van andere Nederlandse IT-bedrijven, is onze ambitie. Ons plan is niet om door te groeien tot een grote organisatie met 500+ werknemers, maar juist om een sterk, hecht team te vormen waar we elkaar écht kennen en voor elkaar klaarstaan – daar halen wij onze kracht uit! We houden van een informele werksfeer, luisteren naar elkaars ideeën – ongeacht hoeveel ervaring je hebt en hoe lang je bij ons werkt – en werken samen hard aan de groei van ons bedrijf.

Reken als Azure Solutions Architect naast een goed salaris op uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

● Bedrijfspensioen

● 25 vakantiedagen

● Thuiswerkvergoeding

● Persoonlijk studieplan

● Gezonde werk-privébalans

● Leaseauto of mobiliteitsvergoeding

● Personeelsgids waar je blij van wordt

● Laptop van de zaak en mobiele telefoonvergoeding

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in