+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

PLC met mogelijkheid tot robot programmeren Lichtenvoorde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.200 p/m
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Dit bedrijf in Lichtenvoorde maakt besturingen en oplossingen voor machines. Ze zoeken een PLC engineer die ook interesse heeft in robot programmeren. Je werkt in een team van 9 mensen aan korte projecten, vaak in de buurt. Soms reis je voor werk naar het buitenland. Er zijn veel kansen om te leren en te groeien in je rol. Het salaris is goed en er is een winstdeling, pensioenregeling en mogelijkheden voor opleidingen. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Deze organisatie is gevestigd in Lichtenvoorde en richt zich op het ontwikkelen van besturingen en maatwerk totaaloplossingen voor machinebouwers. Dat zijn o.a. PLC-besturingen en robot besturingen. Ze zijn met 50 man sterk en hebben klanten in heel Europa, waarbij de nadruk wel in het oosten van Nederland ligt. Daarom zoeken ze ook naar een collega die in, of kortbij, de Achterhoek woont. De functie is die van PLC engineer maar wanneer je ook interesse hebt in robot programmeren dan kan dat ook hier.

Meer weten over deze organisatie? Neem voor meer info contact op met Kjell Treffers via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548

Je komt in een team werken van 9 mede engineers. Soms werk je samen aan projecten en soms ook zelfstandig. In tegenstelling tot veel machinebouwers (waar je aan levert) werk je hier aan kortere projecten van een aantal weken. De klanten zijn veelal gevestigd binnen oost Nederland, wat maakt dat de reistijd voor inbedrijfstelling vaak kort is. Er staan poolauto’s klaar waar je dan gebruik van kunt maken. Gevraagd wordt of je twee keer per jaar naar het buitenland wilt gaan voor een inbedrijfstelling en dat zijn dan vaak projecten van een week. Idealiter neem je een aantal jaar ervaring mee als PLC engineer en kan je de twee aanwezige meer junior engineers ook aan de hand nemen. Veel projecten zijn binnen de medische industrie, voedingsmiddelen branche en verpakkingen.

Ben je breder geïnteresseerd dan alleen PLC-engineering dan kan je hier ook aan de slag met projecten binnen robot programmeren of een groei maken naar een rol als project engineer. Hierbij ben je betrokken bij het gehele project van het eerste klantcontact tot het in kaart brengen van de wensen, het offertetraject en ook de technische uitvoering. 

Meer weten over deze vacature? Neem voor meer info contact op met Kjell Treffers via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548


Gevraagd profiel:
  • Je hebt hbo werk niveau met een technische vooropleiding.
  • Je hebt ervaring met PLC-engineering.
  • Je hebt kennis van Tia Portal, Siemens.
  • Kennis van programmeertalen is een pre.
  • Je bent bereid te reizen voor inbedrijfstelling.
Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Salaris loopt tot € 5200,- Een winstdeling, goede pensioenregeling, zeer uitgebreide ontwikkelmogelijkheden op het gebied van opleidingen en trainingen en onderdeel van CAO.
Interesse? Neem voor meer info contact op met Kjell Treffers via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in