+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Junior Agile Analist in Leeuwarden Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital NEXT

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.500 - € 3.100 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

We zoeken een Junior Agile Analist die de brug slaat tussen de business en IT. Je helpt bij softwareprojecten door klantwensen te begrijpen en te vertalen naar technische oplossingen. Je werkt nauw samen met softwareteams en houdt stakeholders op de hoogte. Je moet goed kunnen communiceren en in teamverband werken. Je leert veel over IT en krijgt een vast contract. Plus, je krijgt een goed startsalaris en reiskostenvergoeding. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Schakel jij zonder probleem met verschillende lagen binnen een organisatie? Wil jij jouw IT-vaardigheden verder ontwikkelen om een schakel te kunnen zijn tussen de business en IT. Ga dan aan de slag als Junior Agile Analist bij het CJIB in Leeuwarden. 

Wat doet een Junior Agile Analist?

Als Junior Agile Analist ben jij de schakel tussen de business en de IT-afdeling bij softwareontwikkelingsprojecten. Met behulp van de juiste vragen maak jij de wens van een klant inzichtelijk. Je verdiept je in deze wensen en achterhaalt door middel van user stories de kern van het probleem. Dit probleem zet je vervolgens om in een technische oplossing. Als je de wens van de klant inzichtelijk hebt en een technische oplossing voor ogen, neem je jouw team van software specialisten door middel van visuele componenten mee in jouw bevindingen. Nu begint het project vorm te krijgen! Tijdens de ontwikkeling en verbetering van deze IT-oplossing sta jij in direct contact met de stakeholders. Je neemt ze mee in de ontwikkelingen, behaalde doelstellingen en zorgt ervoor dat de wensen van de klant goed worden gewaarborgd.  

Wie ben jij?

Je bent communicatief sterk en kan goede vragen stellen. Je hebt al wat basiskennis op gebied van IT en bent enthousiast om veel meer te leren. Verder kan je goed in teamverband werken. Deze ene dag zit je om de tafel bij stakeholders en de andere dag bij het ontwikkelteam. Dit is voor jou geen probleem! 


Wat wij bieden
  • Startsalaris van rond de €3.000,00;
  • Direct een vast contract!
  • 25 vakantiedagen 8.33% vakantiegeld;
  • Volledige reiskostenvergoeding
Wat wij vragen:
  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
  • Je bent fulltime beschikbaar.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' of stuur mij een appje of bel!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsLeeuwardenWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Traineeships, ThuiswerkSalarisindicatie Tussen €2.500 en €3.100 Per maand Verantwoordelijk voorHet schakelen tussen de business en de IT afdelingGepubliceerd op23-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Schakel jij zonder probleem met verschillende lagen binnen een organisatie? Wil jij jouw IT-vaardigheden verder ontwikkelen om een schakel te kunnen zijn tussen de business en IT. Ga dan aan de slag als Junior Agile Analist bij het CJIB in Leeuwarden. Wat doet een Junior Agile Analist?Als Junior Agile Analist ben jij de schakel tussen de business en de IT-afdeling bij softwareontwikkelingsprojecten. Met behulp van de juiste vragen maak jij de wens van een klant inzichtelijk. Je verdiept je in deze wensen en achterhaalt door middel van user stories de kern van het probleem. Dit probleem zet je vervolgens om in een technische oplossing. Als je de wens van de klant inzichtelijk hebt en een technische oplossing voor ogen, neem je jouw team van software specialisten door middel van visuele componenten mee in jouw bevindingen. Nu begint het project vorm te krijgen! Tijdens de ontwikkeling en verbetering van deze IT-oplossing sta jij in direct contact met de stakeholders. Je neemt ze mee in de ontwikkelingen, behaalde doelstellingen en zorgt ervoor dat de wensen van de klant goed worden gewaarborgd.  Wie ben jij?Je bent communicatief sterk en kan goede vragen stellen. Je hebt al wat basiskennis op gebied van IT en bent enthousiast om veel meer te leren. Verder kan je goed in teamverband werken. Deze ene dag zit je om de tafel bij stakeholders en de andere dag bij het ontwikkelteam. Dit is voor jou geen probleem!   Wat wij bieden Startsalaris van rond de €3.000,00; Direct een vast contract!25 vakantiedagen 8.33% vakantiegeld;Volledige reiskostenvergoeding Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;Je bent fulltime beschikbaar. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' of stuur mij een appje of bel! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in