+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Junior Software Tester in Leeuwarden bij CJIB Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.500 - € 3.100 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Junior Software Tester in een team dat software ontwikkelt en verbetert. Je bent van begin tot eind betrokken bij het proces. Jouw taak is ervoor te zorgen dat de software goed werkt door verschillende tests uit te voeren. Je werkt samen met andere teams om alles soepel te laten verlopen. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te leren. Ook krijg je hulp van een ervaren collega. Plus, je reiskosten worden vergoed. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Wie ben jij?

Ben jij efficiënt, flexibel en vind je het een uitdaging om software te verbeteren? Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij het ontwikkelen en het operationeel maken van softwareapplicaties? Ga dan aan de slag in het Agile DevOps team bij CJIB in Leeuwarden en wordt Junior Software Tester. 

Wat ga je doen?

Als junior software tester ben jij betrokken bij de hele ontwikkelcyclus van applicaties. Je gaat softwaretesten en weet hoe je de ontwikkeling en implementatie van software kunt verbeteren. Denk aan statische, veerkrachtig, stress-, regressie- en performancetesten, waarin test automatisering het uitgangspunt is. Jij zorgt ervoor dat de applicaties foutloos werken en optimaal presteren. Hierbij werk je samen met de ontwikkelaars en operationele teams om de processen te stroomlijnen en te verbeteren op een agile scrum manier. Je werkt in een veranderende en innovatieve omgeving, waarin je voortdurend uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Je werkt samen met gedreven collega's die samen met jou altijd streven naar verbetering. 


Wat wij bieden
  • Salarisindicatie € 3.000 per maand;
  • Salaris vanaf de eerste dag;
  • On-the-job begeleiding van een senior IT-professional;
  • Een volledige reiskostenvergoeding
  • Behaal je ISTQB software testing certificaat;
Wat wij vragen:
  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Aantoonbare affiniteit met IT in de vorm van (zelf)studie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent vanaf juni fulltime beschikbaar;
Solliciteren

Solliciteer en ontdek de vele mogelijkheden die het traineeship te bieden heeft! Klik op de 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsLeeuwardenWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Traineeships, ThuiswerkSalarisindicatie Tussen €2.500 en €3.100 Per maand Verantwoordelijk voorSoftware-testing, operations en cloudGepubliceerd op11-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Wie ben jij?Ben jij efficiënt, flexibel en vind je het een uitdaging om software te verbeteren? Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij het ontwikkelen en het operationeel maken van softwareapplicaties? Ga dan aan de slag in het Agile DevOps team bij CJIB in Leeuwarden en wordt Junior Software Tester. Wat ga je doen?Als junior software tester ben jij betrokken bij de hele ontwikkelcyclus van applicaties. Je gaat softwaretesten en weet hoe je de ontwikkeling en implementatie van software kunt verbeteren. Denk aan statische, veerkrachtig, stress-, regressie- en performancetesten, waarin test automatisering het uitgangspunt is. Jij zorgt ervoor dat de applicaties foutloos werken en optimaal presteren. Hierbij werk je samen met de ontwikkelaars en operationele teams om de processen te stroomlijnen en te verbeteren op een agile scrum manier. Je werkt in een veranderende en innovatieve omgeving, waarin je voortdurend uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Je werkt samen met gedreven collega's die samen met jou altijd streven naar verbetering.   Wat wij bieden Salarisindicatie € 3.000 per maand;Salaris vanaf de eerste dag;On-the-job begeleiding van een senior IT-professional;Een volledige reiskostenvergoedingBehaal je ISTQB software testing certificaat; Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; Aantoonbare affiniteit met IT in de vorm van (zelf)studie;Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.Je bent vanaf juni fulltime beschikbaar; Solliciteren Solliciteer en ontdek de vele mogelijkheden die het traineeship te bieden heeft! Klik op de 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in